Ženski gležnjarji

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 5.281
dorabarker
dorabarker
dorabarker·

Bodi vedno modna s trendovskimi ženskimi gležnjarji

Ženski gležnjarji so temeljni kos modnega repertoarja vsake modne navdušenke. Poživijo vsak outfit, nosiš pa jih lahko tako v hladnejšem času, kot sta jesen in zima, kot v toplejših pomladnih – in celo poletnih – mesecih. Z njimi lahko ustvariš najrazličnejše stajlinge, ki jih lahko prilagodiš trenutnemu počutju, vremenu, navdihu in priložnosti.

V spletni trgovini Zalando lahko najdeš gležnjarje brez pet, take z debelo peto, platformo, trikotno ali skrito peto, visoko in ozko peto ter številne druge različice. Obožuješ odprte modele? So ti ljubši taki z okroglim, koničastim ali kvadratnim prstnim delom? Na zadrgo, vezalke, z zaponko ali zapiranjem na ježke? Iščeš take v umirjenih odtenkih ali želiš izstopati z gležnjarji rdeče, rožnate, rumene, zlate ali srebrne barve? V spletni trgovini Zalando te čakajo taki, ki bodo odkljukali vse tvoje želje.

Kako jih nositi?

Svoje priljubljene gležnjarje lahko nosiš na 1001 način. Kombiniraj jih z najljubšim krilom, kavbojkami, kratkimi ali elegantnimi hlačami – izbira je skoraj neskončna.

Ožji gležnjarji s peto, ki se tesno prilegajo nogi, se zelo lepo podajo k odrezanim kavbojkam s širokimi hlačnicami. Take z ravnim podplatom lahko kombiniraš z maksi obleko, ujeli pa se bodo tudi z mini krilom, ki mu lahko dodaš še najljubši pulover in opazne nogavice. Če želiš doseči sproščen videz, pa gležnjarjem dodaj kavbojke boyfriend fit. Ta vsestranska vrsta obutve ti omogoča, da se poigravaš z različnimi slogovnimi možnostmi in kombinacijami.

Gležnjarji z vezalkami, kavbojski ali motoristični? Izberi prave zase

V spletni trgovini Zalando lahko izbiraš med široko ponudbo gležnjarjev z vezalkami, ki bodo nadgradili vsak tvoj outfit. Odvisno od sloga čevlja lahko s tovrstnimi gležnjarji dosežeš moderen ali bolj vintage učinek. Če si omisliš vezalke v opaznem odtenku, so lahko te že same po sebi modni dodatek, ki bo pritegnil poglede.

Če zavezovanje čevljev ni tvoje priljubljeno opravilo, svoj najljubši par gležnjarjev raje poišči med takimi v kavbojskem ali motorističnem slogu. Navdušili te bodo z opaznimi zaponkami in kovinskimi zakovicami ali značilno kavbojsko debelo peto.

Raven podplat ali vrtoglavo visoke pete? Odvisno od priložnosti

Če iščeš gležnjarje, v katerih se bo tvoja noga udobno počutila ves dan, si privošči take z ravnim podplatom ali platformo, ki ti bodo poleg udobja dodali še nekaj centimetrov. Udobna izbira so tudi taki s polno oziroma debelejšo peto.

Si želiš čevlje z vrtoglavo visoko peto? Take, ki te bodo povišali za decimeter ali več, lahko najdeš tako med gležnjarji s platformo in polno peto kot takimi s tanko peto. Z gležnjarji stiletto, pri katerih lahko peta celo presega 10 cm, pa boš še posebej navdušila ob večernih priložnostih, kot je zabava s prijateljicami ali pomemben zmenek.

Gležnjarji so zelo vsestranska obutev. Podajo se k raznolikim oblačilom in jih lahko nosiš ob različnih priložnostih. Prepusti se eksperimentiranju in se poigraj z različnimi slogovnimi kombinacijami, s katerimi lahko ustvariš nešteto privlačnih stajlingov za hladnejše in toplejše dni. Naj te navdihne bogata ponudba gležnjarjev priznanih blagovnih znamk, ki jih najdeš v spletni trgovini Zalando. Izberi take, ki bodo izpolnili vse tvoje želje.