Ženski salonarji

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 2.167

Naše najljubše barve salonarjev

Salonarji – nepogrešljivi del vsake ženske omare

Čevljev ni nikdar preveč. S tem izrekom bi se strinjala skoraj vsaka ženska, sploh če govorimo o salonarjih. Ti so nepogrešljivi del modnega repertoarja skoraj vsake ženske omare, kjer običajno polnijo police v množini.

Zakaj jih tako obožujemo? Ženske se v visokih petkah večinoma počutimo samozavestnejše, saj z njimi še bolj poudarimo svojo ženstvenost, dodajo pa nam tudi velikokrat želenih nekaj centimetrov. Hkrati imajo ženski salonarji skoraj magične lastnosti, saj lahko z njihovo pomočjo neopazno opravo v hipu spremenimo v glamurozen večerni stajling, dolgočasno tradicionalno obleko pa kot z zamahom čarobne paličice preobrazimo v drzen poslovni videz.

Čevlji za različne priložnosti

Priljubljeni modni čevelj se ponaša z dolgo zgodovino. Ali veš, da naj bi prve čevlje s peto poznali že v 10. stoletju v starodavni Perziji (današnji Iran)? Takrat pa jih niso nosile ženske, temveč moški, ki so jih uporabljali kot del jahalne opreme.

Čevelj s petko se je skozi stoletja obdržal, vendar je našel drugo ciljno skupino. Danes si številne ženske preprosto ne predstavljajo življenja brez njih. Salonarji so si utrli pot v »outfite« za vsakdanje opravke, poslovne stajlinge in modne kombinacije za večerne zabave.

Naša stopala krasijo v številnih različicah, od klasičnih in takih z odprtimi prsti do salonarjev s polno peto, platformo in celo do tistih z vezalkami. Salonarji z nižjo, debelejšo oziroma polno peto so še posebej priljubljeni v dnevnih stajlingih, medtem ko pri večernih modnih kombinacijah in gala dogodkih ženske rade posegamo predvsem po visokih in tankih petkah.

Ženski salonarji – kako jih nositi?

Ženski salonarji z visoko in tanko petko se odlično podajo tako k elegantni obleki kot h kavbojkam boyfriend fit. Taki s platformo se dobro ujamejo z maksi oblekami in valovitejšimi kroji.

Polna peta bo zaradi udobnosti odlična izbira za dnevni stajling. Tovrstne ženske salonarje dopolni z najljubšim džinsom in že si pripravljena na mestno pohajkovanje.

Če želiš doseči privlačen vintidž videz, so zate pravšnji ženski salonarji z vezalkami, ki bodo tvoji modni kombinaciji dodali pridih nostalgije.

Odkrij svoj najljubši par

V spletni trgovini Zalando boš našla številne izvedbe tega priljubljenega kosa obutve. Izbiraš lahko med raznovrstnimi modeli za različne priložnosti, ki so ti na voljo v številnih barvah in materialih, kot so usnje, imitacija usnja, džins, blago in drugi.

Odločiš se lahko za take v bolj »nude« odtenkih, ki se bodo podali skoraj k vsaki barvni kombinaciji, gotovo pa ne boš zgrešila niti s tistimi v klasični črni.

Za glamurozen večerni videz bodo poskrbeli salonarji v kovinskih barvah, kot je zlata ali srebrna, najdeš pa tudi take z dodatkom čipke ali bleščic. Drzen videz boš dosegla z bolj izstopajočimi barvami, če želiš, da se za tabo obrnejo prav vsi pogledi, pa bo zate pravi par čevljev z nekonvencionalno oblikovano peto, s katerimi gotovo ne boš ostala neopažena.

V spletni trgovini Zalando boste na svoj račun prišle tudi ljubiteljice vrtoglavih petk, saj so v naši ponudbi tudi salonarji, ki vas dvignejo tudi za več kot 10 centimetrov od tal.

Si pripravljena, da svojo omaro dopolniš z novim parom (ali dvema) najljubših salonarjev?