Ženski škornji

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 3.126
benoke
benoke
benoke·

Naše najljubše barve škornjev

Poišči prave ženske škornje za svoj outfit

Prava obutev je pomemben del vsakega outfita. Eden izmed ključnih elementov obutvene garderobe pa so prav ženski škornji. So funkcionalen modni kos, ki ti pride prav v bolj mrzlih mesecih in mokrem vremenu, saj lahko z njimi brez skrbi stopiš tudi v kakšno lužo.

Pri Zalandu smo zato zate pripravili pester in moden nabor ženskih škornjev, ki bodo popestrili tvojo garderobo, obenem pa poskrbeli, da bodo tvoje noge na toplem in suhem. Združi praktičnost in zaščito z modnim slogom, ki ti najbolj ustreza. Ženski škornji so eden temeljnih kosov ženske garderobe, tvoja odločitev pa je, kakšne izbereš in kako jih kombiniraš s svojimi oblačili - možnosti je neskončno.

Ženski škornji za vse vremenske razmere

Poleg klasičnih najdeš pri Zalandu tudi tople zimske škornje z debelejšimi podplati, ki ti omogočajo udobno in bolj varno hojo po snegu. Včasih se moraš po opravkih odpraviti tudi, ko dežuje, zato za takšne primere izberi moderne dežne škornje (med njimi najdeš tudi elegantne modele), narejene iz posebnih materialov, ki ne prepuščajo vode. Z njimi bodo tvoja stopala ostala na suhem in toplem tudi v mokrem vremenu.

Naj bo sneg, veter, dež ali mraz, ženski škornji ti nudijo izvrstno zaščito. Obenem pa so še videti odlično.

Ženski škornji za drzne ljubiteljice mode

Škornji so lahko, tako kot čevlji z visoko peto, zapeljiva obutev, ki vzbudi domišljijo - če le izbereš prave.

Odločiš se lahko za posebej visoke ženske škornje, ki segajo nad koleno in tvoje noge naredijo še bolj zapeljive. Ne glede na to, ali si omisliš takšne s peto ali takšne brez nje, ali jih nosiš k najljubšemu krilu ali pa k hlačam, gotovo je eno: izgledajo odlično. Za tiste še bolj drzne pa so na voljo tudi modeli z vezalkami, pri katerih lahko izbiraš med različnimi barvami in priznanimi modnimi znamkami. Boš jih preizkusila?

Prav posebna kategorija so ženski škornji v kavbojskem ali motorističnem slogu, ki jim pogovorno rečemu tudi 'štivali'. Med njimi najdeš klasične izvedbe, pa tudi odbite modele z zelo visoko peto in dodatki, v različnih barvah in vzorcih. Lahko so sintetični, iz umetnega ali iz pravega usnja - izberi takšne, ki ti najbolj ustrezajo.

Ženski škornji so nadvse uporabna obutev, ki jo, odvisno od modela , lahko nosiš v različnih vremenskih razmerah in kombiniraš z različnimi stajlingi. Izberi takšne, v katerih se ne boš le dobro počutila, temveč bodo izražali tudi tvoj osebni stil.