Visoke pete za ženske

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.833

Naše najljubše barve čevljev z visoko peto

Visoke pete za trendovsko brezčasnost

Za lahkotno lebdenje nad tlemi, izberi svoj par čevljev, v katerih boš lahko ves dan do pozne noči. Naj visoke pete tvoje dneve obarvajo s ščepcem glamurja in veliko dozo samozavesti.

Čevlji z visoko peto za izpolnitev vseh sanj

Kako pogosto si kot deklica na skrivaj obula mamine čevlje z visoko peto in občudovala svojo podobo v ogledalu? Vse smo počele to in sanjale, toda zdaj ti tega ni več treba početi. Sanje lahko postanejo resničnost.

Klasični salonarji v barvi kože z visoko, tanko peto so večna klasika, ki se odlično zlijejo s podobo sodobne ženske, ki uspešno obvladuje zahteven tempo vsakdanjika. Čevlji z visoko peto in odprtim prstnim delom so idealna srednja pot med zaprtimi salonarji in sandali, zato so primerni tako za poslovno okolje kot tudi za tiste manj uradne dogodke. In na koncu še sandali. Trakci, pašček okoli gležnja in tanka, visoka peta ali polna peta in debelejši trakci – izbiraj po navdihu.

Za vse priložnosti

Klasični salonarji so dobrodošla osvežitev poslovnega outfita. Hlače, krila in poslovne obleke bodo še bolj osveženi, če izbereš salonarje živahnejših barv in vzorcev. Z dodatkom paščkov in trakov ti takoj postanejo pomemben dodatek večerne toalete ali outfita za zabavo.

Če iščeš popolne čevlje za svoj posebni dan, preveri našo ponudbo belih, nežno rožnatih in nežno sivih salonarjev ali čevljev z odprtim prstnim delom, ki se bodo zlili s tvojo obleko in ustvarili dih jemajočo podobo.

V toplih dneh in poleti stopala prav prosijo, naj obujemo sandale. Ne glede na to, ali jih potrebuješ za poslovno okolje ali za udobno turistično potepanje, med številnimi modeli boš gotovo našla pravi par zase. Svojo ustvarjalnost in prirojeno željo po drugačnosti lahko izraziš z našimi osupljivimi posebnimi modeli, ki jih prepoznaš po drznih kombinacijah barv, nepričakovanih dodatkih, kot so cofki, in petah asimetričnih oblik.

Na človeškem telesu je toliko lepega – naj zasije tudi s čevlji z visoko peto.