Ženski čevlji

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 25.493

Bogata ponudba ženskih čevljev v spletni trgovini Zalando

Ženski čevlji niso namenjeni samo zaščiti stopal, so veliko več. So češnja na torti celostne podobe ženske. S pravo izbiro čevljev lahko svojemu videzu dodaš prav to, kar želiš, lahko celo zrasteš za nekaj centimetrov. Predvsem je pomembno, da se v čevljih počutiš samozavestno. Ženske smo preprosto nore na kakovostno žensko obutev.

Zalando ti ponuja več kot 26.000 kosov ženske obutve. Prav gotovo boš našla kaj zase, zato se kar podaj na raziskovanje naših številnih ponudb. Naši čevlji so udobni in različnih modnih znamk. Ponujamo ti čevlje iz raznovrstnih materialov, različnih vzorcev in barv, od črne do bledo vijoličaste. Naši čevlji imajo slog in dušo ter so pravi za ženske, ki ljubijo modo in življenje.

Katere vrste ženske obutve najdeš v spletni trgovini Zalando?

V trgovini Zalando lahko žensko obutev glede na različna merila. Najlažje pa svoje čevlje najdeš, če veš, za katero priložnost jih potrebuješ. Ponujamo ti veliko različnih superg, ki se delijo na visoke in nizke. Imajo gumijaste in sintetične podplate. Med vsemi se bele superge najlažje kombinirajo s kavbojkami in oblekami. Hkrati pa prav tako lahko izstopaš s pisanimi supergami. Modne so dvignjene superge, ki ti dajejo višino brez nestabilnosti visokih petk.

Nobena zbirka ženskih čevljev pa ni popolna brez gležnjarjev. Ti se delijo na več skupin, odvisno, za katere priložnosti jih želiš nositi. Gležnjarji so posebej koristni, ko po poletju nastopijo hladnejši dnevi in si naša stopala želijo več toplote. Vsestranske gležnjarje prav gotovo potrebuješ v svoji omari. Odlično se podajo k oblekam, krilom in kavbojkam.

Višji od gležnjarjev so škornji. Ponujamo ti vse od toplih zimskih škornjev do nepremočljivih dežnih. Za elegantne priložnosti ti vedno pridejo prav visoki škornji ali taki z visoko peto. Škornji omogočajo nogam več opore kot običajni nizki čevlji s peto, zato so boljša izbira v slabem vremenu. In še nasvet, če imaš krajše noge, raje nosi škornje kot gležnjarje. Visoki škornji ti lepo podaljšajo noge.

Poletje in visoke petke

Poleti je čas za sandale in pri Zalandu ti jih ponujamo res veliko. Sandali z usnjenim vložkom so kot nalašč za sprehode po mestu, elegantne japonke pa se dobro podajo k oblekam. Najmodnejši so sandali s paščkom okoli gležnjev, medtem ko so najudobnejši tisti s paščkom preko stopala. Pomemben del ženske obutve so visoke pete. V naši ponudbi najdeš pete različnih barv in velikosti. Ponujamo ti tako zaprte salonarje kot tudi take s peto in odprtimi prsti. V naši trgovini lahko najdeš še elegantne sandale z visoko peto. S toliko različnih možnosti je iskanje popolnih pet k obleki lahko izziv, zato je pri nakupovanju potrebno nekaj previdnosti. Najpomembnejše je barvno ujemanje in tudi vzorci na čevljih naj ne bodo preveč različni od tistih na obleki. Preveri tudi, kakšne so modne zapovedi, nato pa veselo na splet.

Zakaj izbrati ženske čevlje pri nas?

Za nas je pomembno, da so naši izdelki trajnostni, in pri čevljih ni nič drugače. Čevlje z oznako Leather working group so izdelali proizvajalci usnja, ki jim ni vseeno za trajnostni razvoj. Leather Working Group je neprofitna organizacija, ki s svojim certifikatom označuje ekološko odgovorno proizvodnjo usnja. Čevlji z oznako dveh listov so izdelani brez uporabe sintetičnih pesticidov in gnojil in z manjšo uporabo vode. Proizvedeni so bili v ekološki tovarni, drugi izdelki pa so narejeni iz recikliranega poliestra, kar pomeni manjšo porabo tega materiala.

Ko si zaželiš nove čevlje, je tu zate spletna trgovina Zalando, kjer prav gotovo najdeš primeren par za svoje noge. Ponujamo vse od poročnih čevljev do čevljev za dan ob bazenu.