Ženske dizajnerske usnjene jakne

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 19

Ženske dizajnerske usnjene jakne za brezhiben izgled!

Največji modni hit v letošnjem letu so dizajnerske jakne najbolj poznanih izvajalcev! Pokukaj v Zalandovo spletno trgovino in prečeši široko paleto izbranih kosov vrhunske kakovosti. Katera usnjena jakna bo tvoja?

Poznaš tisti občutek, ko se oblečeš v božanski material, ki se kar zlije s tvojim telesom? Ko jakna poskrbi, da te domišljija odpelje v motoristični svet, v katerem si prava modna diva. Ali pa te ponese na modno pisto, na kateri požaneš glasen aplavz in kup zavidljivih pogledov.

Dizajnerska jakna je nepogrešljiv kos garderobe vsake ženske. Odlikuje jo trajnost in možnost kombinacije z različnimi stajlingi. Lahko jo oblečeš na kavbojke ali pa na elegantno obleko in visoke pete. Katera je tvoja najljubša kombinacija?

Kratke usnjene jakne za vsak okus

Se še spomniš svoje prve usnjene jakne? Ženske smo ponavadi nanjo zelo navezane. Naj bo tvoj naslednji nakup takšen, da se ga boš še dolgo spominjala. Izbereš si lahko kratko črno usnjeno jakno, ki je najljubši izbor marsikatere ženske, ki si želi nekoliko bolj nevtralnega izgleda.

Lahko pa se navdušiš nad rdečo, nekoliko bolj živo barvo, ki bo zagotovo pritegnila veliko pozornosti. Tudi živo roza in čokoladno rjava jakna bo poskrbela za edinstven videz, lahko pa izbereš tudi nekoliko bolj nevtralne barve.

Elegantna dolga usnjena jakna za urejen izgled

Si tudi ti modna navdušenka, ki z veseljem preizkuša različne kombinacije usnja? Potem imamo zate dobro novico, saj si lahko v spletni trgovini na Zalandu izbereš tudi dolgo usnjeno jakno, ki jo lahko zavežeš okrog pasu ali pa oblečeš kot plašč.

Marsikatera jakna je izdelana na okolju prijazen način po posebnem protokolu. Z nakupom dizajnerske usnjene jakne tako ne poskrbiš le zase, temveč prispevaš tudi k ohranjanju okolja. Dve muhi na en mah!

Zalando spletna trgovina razkriva svet modnih dizajnerjev. Z le nekaj kliki se lahko oblečeš tako, da boš pritegnila pogled vsakega mimoidočega in požela zavidljive poglede vseh tistih, ki obožujejo izbrane dizajnerske kose.