Ženski nahrbtniki

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.382

Ženski nahrbtniki so veliko več kot le pripomoček, so modni izraz

V živahnem svetu ženske mode so nahrbtniki preživeli veliko preobrazbo. Nekoč so bili nahrbtniki predvsem funkcionalni dodatek, s katerim si lahko s seboj prenašal veliko stvari, bili so uporabni, žal pa niso bili najbolj estetsko dovršeni. Danes je to drugače in nahrbtniki ti ponujajo odlično kombinacijo funkcionalnosti ter mode. Kar je bilo nekoč rezervirano za učilnico, šolo ali fitnes, je danes pripomoček, ki je nujen del ženske garderobne omare, brez katerega si težko predstavljamovsakdan. Ženski nahrbtniki so odlična kombinacija med konvencionalnostjo, uporabnostjo in šik videzom.

Dežnik, ključi, maskara, … kam pospraviti vse to?

Ker se spreminjajo naše vsakodnevne navade, se spreminjajo tudi potrebe in želje žensk na njihovih poteh. Danes je treba biti pripravljen na vse, in če želiš v torbici ob obveznih ličilih, vlažilnih robčkih, mini ogledalu, ključih in denarnici prenesti še kaj, denimo zložljiv dežnik, ko je nebo videti grozeče sivo, se pakiranje spremeni v pravo nočno moro.

In ker si ne želiš velike, neokretne torbice, ki jo je težko nositi s seboj, za povrh pa ni preveč estetska, so ženski nahrbtniki postali prva izbira marsikatere ženske. Danes modne znamke že izdelujejo nahrbtnike, ki se zlahka prelevijo iz spremljevalca na vikend pohodu v nahrbtnik, s katerim lahko odideš na krajše potovanje, kamor vsakodnevno pospraviš nujno prtljago, ki jo potrebuješ za službo ali v spremljevalca na vikend kavi s prijateljicami.

Okolju prijazni ženski nahrbtniki za zeleno prihodnost

Danes so v ospredju okolju prijazni ženski nahrbtniki. Tudi na Zalandu se zavedamo, da sta sodelovanje z naravo in okoljski vidik ključnega pomena za lepo prihodnost človeštva, zato dajemo priložnost in prostor znamkam, ki pri izdelavi svojih izdelkov ravnajo odgovorno. Okolju prijazni ženski nahrbtniki so izdelani iz recikliranih materialov, barvani so z barvami, ki ne škodujejo okolju, pozornost pa posvečamo tudi pakiranju in dostavi, da bi bil ogljični odtis čim manjši.

Tehnologija in estetika z roko v roki

V našem življenju osrednjo vlogo igra tudi tehnologija, zato si kar težko predstavljaš dan, ko te ne bi spremljal tvoj prenosni računalnik. Če ga v vsakem trenutku želiš imeti pri roki, te v ponudbi čakajo nahrbtniki z oblazinjenim predalom za računalnik, kjer bo ta vedno varen pred udarci. Nekateri nahrbtniki imajo tudi USB vhode ali odprtine, skozi katere lahko zlahka napeljemo kable na mesta, kjer jih potrebujemo. Praktičnost je še vedno pomemben del nahrbrtnika.

Ženski nahrbtniki so sodobna zmes funkcionalnosti in estetike. Lahko si izbereš nov nahrbtnik, ki sledi najnovejšim trendom tvoje najljubše znamke, lahko pa izbereš tudi bolj živahen model, morda takšnega z duhovito poslikavo, ki te bo spremljal na bolj sproščenih poteh. Izbira je povsem tvoja, zagotovo pa je odločitev za ženski nahrbtnik tista, nad katero boš navdušena še vrsto let.