Ženski šali in rute

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.169

Šali in rute, pika na i za popoln videz

Modni oblikovalci iz sezone v sezono uvrščajo šale in rute med najpomembnejše modne dodatke. Le kako jih ne bi. Dober šal ali ruta lahko poživita še tako enostaven modni izgled in ga popolnoma spremenita v top modno kombinacijo. To so spoznale tudi številne trendseterke, ki šale in rute v vseh letnih časih rade potegnejo iz omar in jih spretno kombinirajo.

Šali in rute so pogosto iz toplih in prijetnih materialov, in jih nosimo kot zaščito pred mrazom. Seveda pa so na Zalandu na voljo tudi številni zelo prefinjeni in tanki šale iz svile, viskoze ali prosojnih materialov. Te lahko nosimo v vseh letnih časih, tako za dnevne kot večerne priložnosti in elegantne trenutke.

Svilene rute so zelo priljubljene tudi med poslovnimi ženskami. Tak kos lahko popolnoma spremeni izgled in je dobrodošla popestritev, če moraš biti vsak dan v službi urejena.

V vsaki dekliški omari je dovolj prostora za vsaj en dober šal

Se strinjaš? Topli šali, ki jih nosimo v hladnejšem vremenu, so res zakon. Pridejo prav v prehodnih mesecih, ko jih kombiniramo s prehodnimi jaknami in seveda pozimi. Klasična črna bunda na novo zažari z vsakim novim šalom. Izberi nov šal v taki barvi ali vzorcu, ki ni običajen zate in bodi opažena.

Modno pravilo, da se mora šal skladati z barvo rokavic ali kape, že dolgo ne velja več. Bodi drzna in si dovoli eksperimentirati po svoje.

Top ideje: Kako nositi modno ruto?

Ruto lahko nosiš naa tisoč in en način. Okrog vratu, kot pas ali ogrinjalo.

Ponujamo še nekaj zanimivih načinov, kako nositi ruto: Pazljivo jo zloži in ovij okrog glave kot trak. Ali jo ovij okrog fige, če jo rada nosiš. Odlična popestritev frizure. Večjo ruto lahko na enak način uporabiš kot pas, denimo če nosiš tuniko ali širšo obleko.

Elegantno svileno ruto lahko uporabiš tudi za zaščito pred mrazom. Ali pa jo privežeš na svojo najljubšo torbo. Tako bo naenkrat zaživela v sveži podobi. Če tvoj outfit kliče po izstopajoči zapestnici, si okrog zapestja zaveži rutico. Nam je ta rešitev zelo všeč.