Dolga krila

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 760

Dolga krila, obvezen kos za modne navdušenke vseh stilov in okusov

Vsaj eno lepo dolgo krilo je obvezen kos v vsaki dobro založeni ženski garderobni omari. In to ne glede na stil oblačenja, saj jih rade nosijo tako modne navdušenke, kot ljubiteljice subkultur, formalnega oblačenja, boho stila in vse, ki se rade lepo oblečejo. Dolgo krilo je preprosto kul.

Primerna so za vsak dan in tudi vse posebne priložnosti. Pomembno je, da se v njem dobro počutiš in ga s samozavestjo nosiš.

Dolga krila lahko nosiš povsod

Dolga krila iz bolj finih materialov, denimo svile, izgledajo zelo prefinjeno in jih lahko oblečeš tudi za večerne prireditve. Če jih kombiniraš z debelejšo pletenino ali robustnejšim gornjim delom pa lahko tako krilo nosiš povsod. V službo ali družbo.

Dolga krila iz trpežnejših materialov so zelo uporabna za vse priložnosti, od jutra do večera. Izberi dolgo krilo iz bombaža, džinsa ali pletenine. Super se obnesejo tudi plisirana krila. V hladnejših mesecih jih kombiniraj z bulerji ali škornji.

Končni izgled je odvisen tudi od dolžine posameznega modela. Nekatera krila segajo prav do tal. Delujejo romantično. Druga pa se končajo na sredini meč. V tem primeru izberi čevlje in nogavice, ki pašejo zraven. Ali pa kontrastno izstopajo in kradejo poglede. Sodobna moda dovoljuje vse, izbira je tvoja.

Kako nositi dolgo krilo ob posebnih priložnostih?

Dolgo krilo že samo po sebi izgleda lepo, z malo domišljije pa ga lahko uporabiš za res hud slavnostni stajling. Izberi krilo, ki sega do tal. Kombiniraj ga s topom iste barve brez rokavov. Ali pa z oprijeto majico z bleščicami. Bodi pripravljena, da zasiješ kot zvezda večera.

Zelo šik so tudi dolga plisirana krila. Ali pa dolga krila v srebrni ali zlati barvi. Super se obnesejo tudi daljša krila iz čipke ali prosojnih materialov. Kombinira jih s kosi, ki odražajo tvoj edinstven stil.