Ženske jakne

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 8.416
lisastvr
lisastvr
lisastvr·
herbytena
herbytena
herbytena·

Ženske jakne za vse letne čase

V spletni trgovini Zalando najdeš ženske jakne za vsako vreme in vse letne čase. Izbiraš lahko med lahkimi, ki ti bodo prišle prav v času prehodnega in tudi toplejšega vremena, in vodoodpornimi, ki te bodo ščitile v deževnih dneh, v zimskih mesecih, ko se temperature spustijo pod ničlo, pa te bodo grele zimske jakne in puhovke.

Dopolni svojo garderobo z usnjeno jakno ali jakno iz džinsa

V spletni trgovini Zalando so ti na voljo vedno modne usnjene jakne priznanih blagovnih znamk, ki zaradi svoje praktičnosti spadajo med najbolj priljubljene modne kose. Nosiš jih lahko v hladnejših in toplejših mesecih, ujemajo pa s kavbojkami in tudi s tvojim najljubšim krilom.

Če si ljubiteljica džinsa, se boš najbolje počutila v jakni iz tega materiala. Jakne iz džinsa so ti na voljo v najrazličnejših barvah, od temnega do svetlega džinsa, in tudi v različnih dolžinah, vse od kratkih do takih, ki segajo do kolen. Ker so različnih debelin, jih lahko nosiš v prehodnih mesecih in tudi ob poletnih večerih.

Če želiš oblačilo, s katerim lahko dosežeš sproščen in uraden stajling, si omisli elegantno jakno. Nosila jo boš lahko v službo, na fakulteto in tudi na prijateljičino poroko, zelo lepo pa se bo ujela tudi z večernimi oblačili.

Presekaj modno rutino s pončem

Če si prava modna navdušenka, ne spreglej ogrinjal oziroma pončev, ki si jih lahko ležerno nadeneš prek drugih oblačil. Lepo se bodo podali h kavbojkam, za moden pridih pa jih lahko dopolniš tudi s svojim najljubšim pasom ali klobukom. Lepo oblikovan pončo bo poskrbel, da bo tvoj stajling gotovo opazen in drugačen.

Športne jakne za športne dejavnosti tudi v hladnejšem vremenu

Ohrani športnega duha tudi v hladnejšem vremenu, pri čemer ti lahko pomagajo športne jakne in jope, s katerimi bodo tudi zimske športne dejavnosti prijetne. Izbiraš lahko med jaknami za kolesarjenje, nogomet, smučanje in deskanje na snegu, tek, fitnes, golf in drugimi.

Razišči bogato ponudbo ženskih jaken in izberi svojo.