Modrčki

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 2.641

Modrčki za popolno postavo

Spodnje perilo ima več namenov. Ob tem, da omogoča, da si v njem videti odlično, skrbi tudi za tvoje dobro počutje in zdravje. Izbira pravega modrčka je zato zelo pomembna. Pogosta napaka je napačna velikost modrčka. Z izbiro pravilne velikosti poskrbiš za svoje telo in zdravje ter seveda lepo postavo. Da bi ti to kar najbolj olajšali, smo v spletni trgovini Zalando pripravili vodnik po velikostih, s pomočjo katerega z lahkoto najdeš pravi kos spodnjega perila zase. Poznati moraš svoj obseg pod prsmi, tam, kjer modrček zapneš oziroma kjer objame tvoje telo, in velikost košaric.

Modrček potrebuješ za različne priložnosti, zato ti v spletni trgovini Zalando nudimo izjemno bogato ponudbo tega kosa spodnjega perila. Izbiraš lahko med modrčki s push-up učinkom in takimi, ki ti nudijo oporo, za športne dejavnosti so na voljo prav posebni, bolj oprijemajoči modrčki, najdeš lahko tudi mehke modrčke in take, ki jih nosiš z oblekami, pri katerih so naramnice moteče. Načinov zapenjanja je več, le izberi pravega zase. Potrebuješ še kaj? V spletni trgovini Zalando imamo prav gotovo tudi to.

Modrčki za vsako priložnost

Modrček je univerzalen kos spodnjega perila, ki ga nosiš (skoraj) vsak dan. Toda dnevi in priložnosti, ob katerih ga uporabljaš, se med seboj razlikujejo, zato potrebuješ tudi različno spodnje perilo – ne le z estetskega, temveč tudi s praktičnega vidika. Prav gotovo ne oblečeš enakega za tek po mestu in romantično večerjo v dvoje. V spletni trgovini Zalando smo poskrbeli, da z lahkoto najdeš pravega zase.

Izbiraš lahko med različnimi barvami – črno za k športni opremi in rdečo za zapeljiv večer –, in materiali – klasičen in udoben bombaž za vsak dan ter čipke in svila za tiste prav posebne priložnosti.

Na voljo so ti različne blagovne znamke in vzorci, določiš lahko cenovni razpon, pripravljeno imamo tudi posebno kolekcijo za nosečnice. Izbira pravega modrčka, ki bo poskrbel za lepo postavo in udobno uporabo, še nikoli ni bila tako preprosta.

Modrčke so ženske nosile že v stari Grčiji in antičnem Rimu

Modrček ni nov kos oblačila. Pri športnih dejavnostih so ga nosile že ženske v stari Grčiji in antičnem Rimu. Tudi danes je kakovosten in bolj oprijemajoč modrček nujna oprema vsake športnice. Zagotavlja dobro oporo in olajša gibanje. Brez njega je šport – še posebej če je tvoja košarica nekoliko večja – lahko težaven. Toda z izbiro pravega športnega modrčka se lahko gibaš, kot si želiš.

Obenem je modrček skrivnosten kos spodnjega perila, ki buri domišljijo. Rdeča barva, čipke, svila … Vse to si želijo ženske in, seveda, tudi moški. Ostaja še večno vprašanje, ali se morajo posamezni kosi spodnjega perila ujemati. Torej ali potrebuješ modrček in spodnje hlačke, tangice ali celo podveze, ki se ujemajo? Ni nujno, z estetska vidika pa je vsekakor zaželeno. V spletni trgovini Zalando smo mislili tudi na to, zato ti je na voljo bogata izbira spodnjih delov perila. Kombinacije so tvoja izbira, odločiš se lahko za enake ali različne ujemajoče se barve, popestriš klasičen spodnji del z nekoliko drznejšim zgornjim delom ali kako drugače začiniš svoj videz. Vse je odvisno od tvoje domišljije, v spletni trgovini Zalando pa poskrbimo, da najdeš prav to, kar si želiš.