Ženski zgornji deli pižam

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 120

Naj bo spanec božanski v ženskih zgornjih delih pižam

Noč je tisti del dneva, ko si nabiramo moči in energijo za izzive naslednjega dne. Za dober spanec pa potrebujemo kakovostna oblačila, ki nas zazibajo v prijetne sanje. Pižame so nujen del spalne opreme, pomembno je, da so udobne, mehke in prijazne naši koži.

V spletni trgovini na Zalandu najdeš na stotine različnih modelov ženskih zgornjih delov pižam, ki ti nudijo ustrezno zaščito in sproščeno spanje prav vsako noč. Na voljo so ti modeli iz bombaža, kašmirja in volne, da te nikoli ne bo zeblo, za tiste posebne večere pa tudi pižame iz čipk, ki razburjajo domišljijo.

Ženska spalna oblačila naj bodo udobna

Spalna oblačila morajo biti prilagojena letnemu času in temperaturam. Za zimske noči izberi ženski zgornji del pižame z dolgimi rokavi, narejena naj bo iz debelejšega bombaža, lahko pa tudi iz volne, če te pogosto zebe. Poleti pa posezi po modelih s kratkimi rokavi ali brez.

Izberi model, ki ti je tudi barvno pisan na kožo. Na voljo so ti diskretni barvni toni, pa tudi živahne različice, ki jih lahko krasijo potiski. Pomembno je, da je pižama udobna, saj boš v njej preživela svoje noči, pa tudi kakšno sobotno ali nedeljsko jutro.Ženske zgornje dele pižam kombiniraj s spodnjimi deli

Na Zalandu lahko izbereš spodnji in zgornji del pižame posebej in si tako privoščiš popolno svobodo kombinacij. Dela sta lahko ujemajoča, lahko pa si zamisliš živahen zgornji del in enobarven spodnji del - ali pa obratno. Zgornje dele lahko nosiš tudi z boksaricami ali drugim spodnjim perilom, če ti tako ustreza. Prednost spodnjega dela pižame pa je v v večjem udobju.

Na voljo so ti zgornji deli ženskih pižam z gumbi, ali pa taki, ki jih preprosto oblečeš čez glavo. Pižama naj bo vesela in sproščena, saj bo to pozitivno vplivalo na kakovost tvojega spanca.