Tangice za žene

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.155
nenaavs
nenaavs
nenaavs·
nenaavs
nenaavs
nenaavs·

Udobne in seksi tangice

Tangice so zelo uporaben kos oblačila. Pridejo nam prav, kadar nosimo tesno oprijeto obleko in se želimo izogniti vidnosti roba spodnjih hlačk. Zelo uporabne so tudi pri nošenju oprijetih pajkic pri telovadbi. S tangicami se boš vedno počutila seksi in samozavestno, ne glede na to, kaj boš počela. Pomembno je, da se počutiš samozavestno in seksi, zato si le hitro izberi svoj par.

Katere tangice izbrati?

Pravi par tangic ni vedno preprosto najti, toda ko nam to uspe, se v njem počutimo nepremagljivo. Morajo se dobro prilegati in biti iz udobnih materialov. Najudobnejše so iz tkanin, ki dihajo. Številne namreč niso iz takih materialov, kar lahko povzroči tudi okužbe. Pomembno je imeti take, v katerih se preprosto počutiš dobro. Prepričani smo, da boš svoj idealni kos našla v naši spletni trgovini Zalando.

V spletni trgovini Zalando ti ponujamo tudi tangice iz trajnostnih materialov. Te so večinoma narejene iz pravično predelanega bombaža.

Kakšne tangice so na voljo v naši spletni trgovini?

V spletni trgovini Zalando ti ponujamo tangice različnih velikosti in znamk. Vsem je skupno to, da so iz kakovostnih materialov. Izbiraš lahko med različnimi vrstami preprostih in udobnih tkanin zanje, kot so saten, čipke in bombaž. Imamo tudi take za vse priložnosti – od športnih do tistih za romantične večere. Raztegljivejše tkanine so po navadi najudobnejše in primerne za ves dan. Pri nas najdeš tudi različne vzorce – od divjih živalskih do umirjenih cvetličnih. Seveda imamo tudi veliko enobarvnih, vse od olivne barve do običajnejše črne.

Lahko izbereš, koliko kosov spodnjega perila želiš naročiti. Ponujamo vse od dvodelnega parkiranja do desetdelnega. Na fotografijah, na katerih določen kos nosijo modeli, si lahko ogledaš tudi predloge, s katerim modrčkom lahko kombiniraš posamezne kose spodnjega perila. Tangice so oblačilo, ki si gotovo zasluži priložnost. Privošči si jih tudi ti.