Ženski telovniki

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.092
soares22
soares22
soares22·

Brezrokavniki - eden najbolj praktičnih kosov v tvoji omari

Ko se letni časi menjajo, se je pogosto težko odločiti, kako se obleči. Ni še dovolj mrzlo za plašč ali jakno, a hkrati si se že poslovila od poletnih oblek. V takem vremenu so odlična izbira brezrokavniki. To je tisto oblačilo v tvoji omari, ki ga lahko kombiniraš na tisoč in en način. Oblečeš ga lahko praktično povsod, odvisno od njegove dolžine, debeline in materiala.

Na Zalandu ti nudimo velik izbor različnih brezrokavnikov. Iščeš kos, ki te bo grel v hladnih dneh? Morda si naveličana majic ter puloverjev z dolgimi rokavi in iščeš novo modno kombinacijo za na delovno mesto? Si športna navdušenka in želiš med aktivnostmi nositi nekaj praktičnega, kar te ne bo oviralo med gibanjem? Odgovor na tvoje želje se skriva v priročnem in vsestranskem modnem kosu - brezrokavniku.

Za vsako priložnost drugačen brezrokavnik

Prilagodi se vsakemu letnemu času in vsem vremenskim razmeram. Prešiti brezrokavniki s polnilom so kot nalašč za sprehode v naravi, tekanje po opravkih in sproščeno druženje s prijatelji. Kombiniraš jih lahko z džinsom, toplim puloverjem z ovratnikom in visokimi škornji. Ko temperature še bolj padejo, pa ti svetujemo daljše modele, ki bodo pokrili tvoje telo do kolen ali še nižje, zato te bodo ves čas prijetno greli.

Ali si med tistimi, ki brezrokavnike nosijo v službi in z njimi prijetno popestrijo svojo garderobo? Izberi med pletenimi brezrokavniki različnih dolžin z zanimivimi vzorci ali bolj umirjenih barv, ki so pika na i vsakega videza. Za udobje poskrbijo modeli iz flisa, za kanček glamurja pa takšni z bleščicami. Brezrokavniki pa se ne razlikujejo le po dolžini in materialih, pač pa tudi po drugih podrobnostih. Nekateri imajo gumbe, drugi ovratnik, spet tretji pas. Si že našla svojega najljubšega?

Naj bo brezrokavnik najbolj opazen kos na tebi

Pobrskaj med svojimi najljubšimi modnimi znamkami, saj mnoge v svojih kolekcijah ponujajo tudi brezrokavnike. Lahko izbereš umirjenega enobarvnega ali pa si bolj drzna in se odločiš za barve, vzorce ali tisk. Če ti je pomembno varovanje okolja, pa pobrskaj med takšnimi, ki so izdelani iz recikliranih materialov.