Ženske slim fit kavbojke

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 732

Poudari svojo postavo v ženskih slim fit kavbojkah

Ženske slim fit kavbojke so popolne za vse postave. Niso tako tesne kot skinny fit kavbojke, obenem pa so krojene tako, tako da se blago ne nabira na bokih. Prav zaradi tega nikoli ne gredo iz mode, obenem pa so zelo udobne za nošenje. Smo omenili, da jih je poleg tega mogoče kombinirati praktično z vsemi oblačili?

Ozke kavbojke za ženske za vse letne čase

Poznamo veliko različnih krojev kavbojk, slim fit so ozke v bokih in stegnih, hlačnice pa so ravno krojene. Zaradi tega tvoje noge naredijo elegantne in ponujajo neskončno možnosti kombiniranja. Poleti jih lahko nosiš z gladiatorskimi sandali, visokimi salonarji ali sproščenimi natikači. Na Zalandu ponujamo različne dolžine kavbojk, zato ti svetujemo, da si za vroče dni omisliš kratke ali takšne do kolen. Zgoraj si oblečeš široko majico s cvetličnim vzorcem ali kratek top, izbira je tvoja, se zaščitiš pred soncem in se podaš po opravkih.

V hladnejših mesecih se slim fit kavbojke podajo k gležnjarjem in škornjem, navdušile bodo tudi v kombinaciji s pletenim puloverjem in dolgim plaščem. Za vsakdanji ulični slog pa jih lahko kombiniraš s športnimi copati in športnim puloverjem. Tako ti bo udobno med sprehajanjem po mestu in druženjem s prijatelji.

Prepričani smo, da brez kavbojk v modri in črni barvi ne moreš shajati, saj so nujni del tvoje garderobne omare. Lahko si omisliš še en par v teh dveh odtenkih ali pa si popestriš kolekcijo z živahnimi barvami, kot so rumena, rdeča ali zelena. V njih boš zagotovo izstopala iz množice, poleg tega pa te bodo barve že zjutraj napolnile z energijo.

Dodatki za piko na i videzu

Tvoja možnost izbire se pri tem ne ustavi. Izberi svojo najljubšo višino pasu in material, ki najbolj ustreza tvoji koži. Na Zalandu ponujamo tudi slim fit kavbojke z različnimi dodatki, kot so bleščice, pas, raztrgan jeans in potisk. Tako boš modnemu videzu vedno lahko dala svoj pridih. Pobrskaj tudi med trajnostnimi modeli kavbojk, ki so izdelane pretežno iz ekoloških materialov, kar pomeni, da so bili v proizvodnji upoštevani neodvisni ekološki standardi.