Ženska usnjena krila

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 49

Moda obožuje usnjena krila. Kaj pa ti?

Usnje je trpežno, lepo in iz sezone v sezono bolj moderno. Vsaj zdi se tako, sodeč po zadnjih kolekcijah najprestižnejših modnih znamk, ki kar tekmujejo, kateri bo uspeli ustvariti najboljše modne kombinacije z usnjenim krilom, hlačami ali jakno.

Če je tudi tebi všeč izgled in občutek usnja na koži ter potrebuješ en resnično hud nov kos garderobe, ti na Zalandu ponujamo odlično izbiro: izberi usnjeno krilo. Kroji variirajo od oprijetih do širokih, po dolžini pa od res kratkih mini kril do dolgih. In kar je najboljše: že zdavnaj so minili časi, ko so bila na voljo samo usnjena krila v črni in rjavih tonih. Kaj praviš na živo rdečo ali usnjeno krilo v barvi fuksije? Nam sta neznansko všeč.

Usnje v službi? Seveda, ženska poslovna moda obožuje usnje.

Poslovni kodeks oblačenja dovoljuje usnjena krila primerne dolžine. So odlična zamenjava za klasična krila iz blaga.

Izberi ozko usnjeno krilo, ki sega do kolen ali malo čez. Predlagamo katerega od rjavih odtenkov. Kombiniraj s črno srajco, ki jo zatlačiš za pas. Obuj črne salonarje ali škornje s peto. Popolna oprava za poslovne ženske.

Če pa se odločiš za nekoliko daljšo in širšo usnjeno krilo, ki sega do sredine meč, obleci zraven lep puli v isti barvi. Ne pozabi na nakit, ki naj bo pika na i zaokroženemu izgledu. Če sta denimo krilo in puli črne barve, obuj salonarje v kontrastni barvi. Kaj praviš na temno rdečo?

Kako kombinirati usnjeno krilo za večerne priložnosti?

Za v gledališče ali slavnostno večerjo usnjeno krilo kombiniraj z istobarvnim topom in klasičnimi salonarji, eleganten videz pa poudari z opazno ogrlico. Za zabavo v klubu ali diskoteki pa obleci usnjeno mini krilo. Kombiniraj ga z visokimi škornji in na videz preprostim t-shirtom, ki je posut z bleščicami. Sveže, moderno, divje, zabavno.