Ženske usnjene jakne

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 466

Najbolj kul ženske usnjene jakne dobiš na Zalandu

Usnjena jakna je must have modni kos vsake prave modne navdušenke. Obožujejo jih manekenke, številne zvezdnice, influencerke in ljubiteljice mode širom po svetu. So moderne, trpežne in enostavne za vzdrževanje.

Med najbolj priljubljenimi modeli je motoristična usnjena jakna v klasični črni barvi, ki že desetletja predstavlja obvezni kos sodobne ženske garderobe. In prav nič ne kaže, da bi se v bodoče priljubljenost tega kosa kaj zmanjšala. Prav nasprotno. Poleg motoristične usnjene jakne pa modne znamke v najnovejših kolekcijah ponujajo celo paleto zanimivih modelov, vse od usnjenih suknjičev, do robustnih zimskih usnjenih jaken in vsega kar sodi vmes.

Kako nositi motoristično usnjeno jakno?

Možnosti in kombinacij je nešteto. Najbolj priljubljena in enostavna, ob enem pa zagotavlja super izgled, je sledeča: motoristično usnjeno jakno obleci z ozkim džinsom in majico. Za končen izgled je ključna izbira čevljev - za športen izgled obuj superge, za elegantnega pa salonarje ali škornje s peto. Za sproščen urban videz se bodo odlično obnesle balerinke.

Motoristično usnjeno jakno lahko nosiš tudi s svojo najljubšo dolgo obleko ali mini krilom. Za prefinjen videz jo kombiniraj s plisiranim krilom, ki naj sega do sredine meč ali še dlje.

Za bolj strog ali posloven videz obleci elegantne hlače na črto, istobarvno srajco in elegantne čevlje. Za povrh obleci usnjeno jakno, ki naj ne bo drugačne barve kot hlače in majica.

Naroči na Zalandu!

Na našem spletnem mestu ponujamo res bogat izbor jaken iz naravnega in umetnega usnja. V klasičnih in tudi nekovencionalnih barvah, denimo zeleni ali barvi fuksije. Če želiš zimsko jakno nositi tudi pozimi, izberi tako, ki ima toplo podlogo.

Tvoja nova usnjena jakna je kos, ki te bo spremljal več sezon, zato izberi točno takšno, kot ti je všeč in ki bo popestrila tvoj modni slog. Usnjene jakne so res kul.