Ženski škornji na znižanju

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.342
blackhey
blackhey
blackhey·

Na Zalandu ženski škornji v akciji

V spletni trgovini na Zalandu te čaka bogata ponudba ženskih škornjev v akciji. Izbiraš lahko med različnimi vrstami škornjev, kot so dežni, škornji za sneg, z vezalkami, klasičnimi škornji in drugimi.

Izbiraš lahko med dvema kolekcijama, ki sta vezani na letne čase. Prva je pomlad in poletje, druga pa jesensko zimska.

V kolekciji pomlad in poletje boš našla škornje narejene iz tanjših materialov, ki so zračni. V jesensko zimski kolekciji pa škornje, ki so narejeni iz vodoodpornih ali vodo odbojnih materialov in so tudi po izgledu bolj robustni.

Akcija ženskih škornjev za mrzle mesece

Ko izbiraš škornje za mrzle, jesenske ali zimske mesece, izberi takšno barvo, ki jo boš najlažje kombinirala k svojemu stilu. Če boš v škornjih veliko hodila, izberi takšne z ravnim in profiliranim podplatom, saj ti bo v njih manj drselo.

Imej v mislih, da boš z izbiro kakovostnih škornjev preskrbljena nekaj let. Izberi usnjene škornje, saj so med najbolj kakovostnimi in so tudi zelo trpežni. Noga ti bo hvaležna. Če pa škornje rada menjavaš pogosteje, lahko izbiraš med katerimi koli materiali.

Da ti bo v mrzlih dneh vedno prijetno toplo v noge, izberi škornje, ki imajo podlogo iz ovčjega krzna. Podloga ali vložek naj bosta iz naravnega materiala, saj se le tako noge v škornjih ne bodo potile.

Pomladno poletni ženski škornji v akciji

Ženski škornji, ki so narejeni za toplejše mesece, so prava pika na i vsakemu trendi stilu. Izberi takšne, ki so primerni za tvojo postavo.

Če si manjše rasti, izberi škornje, ki se končajo pod koleni in imajo peto. Tudi visokim in vitkim ženskam pristajajo škornji s petami, le da so lahko tudi širši in segajo do sredine meč.

Pri izbiri materialov izbiraj med škornji, ki so narejeni iz naravnih materialov, saj so zelo trpežni in dihajo v vseh vremenskih razmerah. Močna stranska zadrga ti bo omogočila lažje obuvanje.