Ženske superge na znižanju

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 4.585

Na Zalandu ženske superge v akciji

Vse ljubiteljice superg bodo navdušene nad našo akcijsko ponudbo. V spletni trgovini na Zalandu imamo namreč bogato izbiro najrazličnejših modelov superg po znižani ceni.

Pred izbiro novih superg se odloči, zakaj jih boš uporabljala. Če jih boš nosila po mestu, k modnim street style stajlingom, potem se osredotoči na njihov izgled in udobje. Izberi takšne, ki jih boš najlažje kombinirala s svojimi najljubšimi oblačili. Če se rada oblačiš v pisana oblačila, izberi enobarvne superge. V kolikor pa so tvoja oblačila enobarvna in klasičnih krojev, pa izberi pisane ali takšne vpadljive barve, da bodo dale pike na i tvojemu modnemu stilu.

Ženske športne superge v akciji

Če izbiraš superge, ki bodo pomemben del tvoje športne opreme, najprej razmisli, za kateri šport jih boš najpogosteje uporabljala. Boš športala v telovadnici ali zunaj?

Za tvoja stopala je najbolje, da imaš za različne podlage (parket v telovadnici ali strmi teren na sprehodu) tudi različne superge. Tvoje noge in stopala ti bodo tako najbolj hvaležna in lahko boš zares uživala v gibanju.

Če izbiraš superge za v telovadnico, naj imajo gladek podplat in naj bodo lahke. V kolikor pa izbiraš superge za različne terene, predvsem za hitro hojo ali izlete v hribe, izberi bolj robusten, oprijemljiv podplat, ki te bo ščitil na različnih podlagah.

Poskrbi za zaščito in udobje

Pri izbiri superg imej v mislih tudi gležnje in njihovo zaščito. V kolikor si imela težave z gležnji v preteklosti in čutiš, da so pogosto na udaru, izberi visoke superge. Počutila se boš bolj samozavestno, kar se bo odražalo na vsakem tvojem koraku.

Prav tako morajo biti superge narejene iz kakovostnih materialov, da bodo vzdržale vse tvoje športne podvige. Najbolje je, da izbereš naravne materiale, saj se v njih noga manj poti. Površina superg, ki jih boš uporabljala zunaj, naj bo vodoodbojna.