Ženski pasovi na znižanju

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 314

Zaokroži svoj modni videz z ženskimi pasovi v akciji

Največji poudarek pri nakupovanju verjetno daješ oblačilom, a svetujemo ti, da ne spregledaš modnih dodatkov, kot so pasovi, torbe in nakit, ki poudarijo tvoj osebni slog in mu dajo piko na i. Če potrebuješ ali si želiš nov pas, imaš srečo, saj jih je na Zalandu mnogo na razprodaji. Bi si zato morda omislila kar paket dveh pasov, da boš z njimi preskrbljena še dlje?

Znižani ženski pasovi v različnih barvah in širinah

Prav ti bo prišlo, če imaš v svoji garderobni omari več različnih pasov, ki jih kombiniraš z različnimi oblačili. Pasovi iz pravega ali umetnega usnja so klasična izbira, ki ti pride prav, če rada nosiš džins ali chino hlače. Če si zagovornica sproščenega urbanega sloga, imaš več svobode pri barvnih izbirah in kombiniranju z obutvijo.

Za bolj uglajen slog pa predlagamo, da izbereš nekoliko tanjši usnjen pas v enaki barvi kot so tvoji čevlji. Ta videz kombiniraj s prefinjeno bluzo, ki si jo zatlačiš za hlače. Preveri tudi različna zapenjanja pasov - nekateri se zapirajo s klasično zaponko, spet drugi z vpenjalno zaponko ali s takšno s ploščico. Lahko izbereš diskreten pas ali ga narediš za najopaznejšo stvar svojega videza, če se odločiš za takšnega z velikim kovinskim logotipom svoje najljubše modne znamke.

Če rada nosiš obleke, lahko svoj videz popestriš s širokim pasom iz usnja ali bombaža, ki bo poudaril tvojo postavo in obline. Če je obleka svetlejše barve, bo opaznejši temnejši pas, k toplim tonom pa se odlično poda pas rjave barve. Zelo privlačni so tudi pleteni pasovi, ki jih lahko kombiniraš s poletnimi oblekami, sandali in pletenim slamnikom.

Kovinski pasovi kot dodatek k oblekam ali krilom

Že imaš kakšen kovinski pas, ki je zanimiv modni dodatek? Takšnega v zlati ali srebrni barvi si lahko nadeneš čez postiskano krilo do kolen. Zraven si obleci preprost top in nared si za popoldansko druženje. Če pa ga kombiniraš z ozko črno obleko in salonarji, si pripravljena na večerni izhod.