Ženske ure na znižanju

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 883
inaholub
inaholub
inaholub·
neriake
neriake
neriake·

Bodi v koraku s časom z ženskimi urami v akciji

Ročna ura ni le koristen, temveč tudi izjemno eleganten modni dodatek, ki popestri vsak videz. Ne glede na to, ali jo nosiš, da ti kaže čas, ali tudi, da privablja poglede, na Zalandu smo zbrali izjemen nabor ženskih ur, ki so na voljo po privlačnih znižanih cenah. Ne zamudi te priložnosti.

Diskretne ali vpadljive znižane ženske ure

Ročna analogna ura s kazalci je klasičen kos, ki je tako funkcionalen kot moden. Izbiraš lahko med takšnimi z manjšo številčnico v diskretnih barvah ali pa si izbereš veliko uro, ki bo tvoj glavni modni dodatek. Ponujamo ure priznanih modnih proizvajalcev, ki slovijo po kakovosti in dostopnih cenah. Kakšni paščki so ti najljubši? Takšni iz nerjavečega jekla ustrezajo urbanemu modnemu slogu, izbiraš lahko tudi med pasovi iz usnja in sintetičnega materiala. Preveri tudi različna zapenjanja - nekatere ure se zapirajo s preklopno, druge z običajno zaponko. Če si ljubiteljica minimalizma, so ti na voljo preproste ure s številčnico, če želiš bolj vpadljiv kos, pa izberi takšno z dodatki kristalov, s paščkom v živalskem vzorcu ali v živahni rdeči ali zeleni barvi.

Če sodiš med zahtevnejše kupce, ti svetujemo, da pobrskaš med ponudbo znižanih kronografov, ki imajo poleg klasične številčnice še več drugih funkcij, na primer štoparico in prikaz datuma. Večinoma so izdelane iz nerjavečega jekla in imajo večjo številčnico. Če imaš prikaz časa raje v obliki številk kot kazalcev, pobrskaj po naši ponudbi digitalnih ur v akciji. Nekatere prikazujejo tudi datum, na voljo pa so v klasičnih barvah, kot so črna, srebrna in zlata.

Pravi računalnik v malem pa so pametne ure, ki ti ponujajo vrsto informacij, saj od jutra do večera spremljajo tvojo aktivnost, uporabiš jih lahko tudi kot alarm in prebereš sporočila, ki jih dobiš na telefon.

Nakup, ki te bo spremljal vrsto let

Ročna ura je zimzelen modni kos, ki navkljub množici tehnoloških izumov ostaja nepogrešljiv pripomoček. izberi takšno, ki najbolj odgovarja tvojim zahtevam in modnemu slogu, saj smo prepričani, da bo še dolgo tvoja zvesta spremljevalka.