Ženske jopice na razprodaji

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 2.899

Ženske jopice v akciji poskrbijo za brezčasen in moden videz

Pletena jopica je nujen modni kos v tvoji garderobni omari, saj jo lahko kombiniraš na tisoč in en način. Oblečeš jo lahko na poslovni sestanek, sprehod po mestu ali v njej blestiš na večerni zabavi. Na Zalandu jih ogromno ponujamo po znižani ceni. Ne zamudi priložnosti za preudaren nakup.

Volnene, lanene ali kvačkane znižane ženske jopice

Si si že zamislila, kakšna jopica bi ti najbolj prav prišla? Kratka volnena jopica te bo spremljala po opravkih v mestu. Kombiniraj jo s kavbojkami, enobarvno kratko majico in veliko nakupovalno torbo. Na delovnem mestu boš pokazala eleganco v mehki, prefinjeni jopici iz kašmirja, ki se odlično poda k chino hlačam in prefinjeni bluzi. Si pomislila, da bi si omislila vpadljivo in zelo zanimivo jopico z dodatkom bleščic? To je kos, s katerim boš privabila poglede na vsakem druženju, saj gre za klasiko z urbanim pridihom.

Če so ti pri srcu umirjene barve jopic, ti svetujemo, da jih lahko za bolj dinamičen videz kombiniraš s hlačami z opaznim vzorcem. Če pa nosiš enobarvne hlače, si daj duška z močnimi barvami jopic, ki bodo popestrile turoben dan.

Poigraj se tudi z različnimi oblikami ovratnikov, saj lahko izbiraš med takšnimi z V-izrezom, stoječimi ali okroglimi. Preveri tudi različne dolžine. Dolg model, do kolen ali stegen, bo ohranjal tvojo toploto tudi v hladnejših dneh, popestriš ga lahko s pasom ali praktičnimi žepi. Kdo pravi, da bi morale imeti vse jopice dolge rokave?

Pod jopice lahko oblečeš kar koli

Ženske jopice so izredno praktično oblačilo, ker lahko pod njih oblečeš kakršen koli spodnji sloj. Odlično delujejo pod oblekami s cvetličnimi vzorci, za bolj posloven videz se podajo h krilom do kolen, udobno ti bo tudi, če pod njih oblečeš preprost puli. Če želiš poudariti svojo postavo, si jo lahko zatlačiš za hlače z visokim pasom, lahko pa ti ležerno pada čez boke.