Ženske usnjene jakne na znižanju

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 406
norimadari
norimadari
norimadari·

Za drzen videz posezi po ženskih usnjenih jaknah na razprodaji

V prehodnih obdobjih, pa tudi ob poletnih večerih, za zaščito pred hladom potrebujemo tanjšo jakno, ki bo nudila ravno pravo izolacijsko plast, da nas ne bo zeblo, hkrati pa nam ne bo prevroče. Jakne so zato vedno pomemben del vsake garderobne omare, če pa boš izbrala žensko usnjeno jakno na razprodaji, boš ne le zaščitena pred mrazom, temveč boš izgledala drzno in izžarevala samozavest.

Samozavest, rokerski izgled in drznost

Na trgu te čaka malo morje različnih jaken iz različnih materialov, a le redke se lahko primerjajo s pravo usnjeno jakno, ki zbuja domišljijo in iz tebe privabi drzno plat. Usnjena jakna je lahko odličen dodatek k rokerskemu izgledu, ali pa popestritev sproščenega izgleda za večerne dogodke. Obuj superge z visokim podplatom, kavbojke, ki so na kolenih nekoliko natrgane, zgoraj obleci še oprijeto kratko majico in videz zaokroži z usnjeno jakno, pa boš nared za večerjo, koncert ali žur do jutranjih ur.

Barvne usnjene jakne so lahko prava modna popestritev

Ženske usnjene jakne niso več omejene na rjavo in črno barvo, ki sta bili včasih sinonim za usnjene izdelke. Zdaj te v ponudbi čakajo tudi mnogo bolj živobarvne različice, ki pa so še vedno narejene iz usnja in ohranjajo vse lastnosti usnjene jakne.

V ponudbi na Zalandu je toliko različic usnjenih jaken, da boš brez težav našla pravo zase. Za toplejše dni izberi krajši model, ki ti sega do sredine trebuha in ki ga ne boš nosila zapetega, za prehodno obdobje pa nekoliko daljše in debelejše jakne, ki ti bodo prav prišle tudi v toplejših zimskih dneh.

Če tvoja omara potrebuje osvežitev, si na pravem mestu. Na razprodaji si lahko zagotoviš več jaken po zelo ugodnih cenah, s katerimi boš nared za nove dogodivščine, hvaležna pa ti bo tudi tvoja denarnica.