Obleke za valeto

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 645

Osupni svojo okolico z elegantno obleko za valeto

Vsi kdaj pa kdaj radi nosimo trenirke in ohlapne puloverje, a svoj modni okus lahko najbolje izrazimo, ko pridejo na vrsto posebne priložnosti. In valeta je nedvomno ena izmed njih, takrat se zaključuje pomembno obdobje tvojega življenja, ob prehodu v novega pa želiš zablesteti v vsem sijaju in se kot kraljica posloviti od svojih sošolcev. Zato izberi čudovito obleko za valeto, naj vsem okrog tebe zastane dih.

Maturantske obleke za najbolj svečane priložnosti

Za posebne priložnosti so dobre le najboljše, najbolj elegantne in najbolj kakovostno izdelane obleke. Tega se pri Zalandu zelo dobro zavedamo, saj kompromisi ob tako pomembnih dogodkih, kot sta valeta ali maturantski ples, ne pridejo v poštev.

Vseeno pa to ne pomeni, da mora tvoja popolna obleka stati celo premoženje, v spletni trgovini so na voljo cenovno dostopni modeli tudi najbolj znanih proizvajalcev. Sicer pa pri obleki znamka ni najbolj pomembna, pomembno je, kako se počutiš in si videti v njej.

Izrez, globok dekolte ali naramnice? Izbira je tvoja

Obleka naredi človeka, a tudi ti lahko s svojo samozavestno držo narediš obleko povsem drugačno. Če se boš v njej počutila dobro, bo to občutila tudi tvoja okolica. Kakšno obleko lahko torej izbereš za valeto? Izbira pri nas je naravnost fantastična.

Zelo elegantne so dolge obleke, ki segajo skoraj do tal, pri katerih boš lahko pokazala tudi svoje čevlje. Za piko na i in pridih drznosti pa izberi takšno, ki ima na eni strani razporek in boš lahko pokazala svoje noge.

Vedno priljubljene so obleke brez naramnic, s katerimi razkrivaš svoja ramena, hkrati pa jih lahko odlično dopolniš z elegantnim blejzerjem ali jakno, ki se barvno ujema z obleko. Tako bo tvoj videz skladen in vendar nekoliko drugačen, saj boš svojo obleko sestavila iz več kosov. Vedno atraktivne so tudi obleke brez materiala na hrbtnem predelu, ki razkrivajbo nekoliko več kože. Izberi takšno, v kateri se boš sama sebi zdela najbolj zapeljiva.