Faq | Plačila | Plačilo s kreditno kartico

Plačilo s kreditno kartico

Sprejemamo naslednje vrste kartic:

  • Mastercard
  • Visa
  • American Express
  • Maestro
  • Visa Electron
Credit card SI

Kdaj bo kartica bremenjena?

Kartice ne bomo bremenili za znesek, dokler naročilo ne zapusti našega skladišča. V primeru vračila izdelkov ti bomo znesek povrnili na račun kartice. Če naročilo ni uspešno ali je preklicano, lahko na svojem bančnem računu vseeno vidiš bremenjen znesek. Zalando zneska ni zaračunal saj je to predavtorizacija s strani tvoje banke. Banka bo predavtorizacijo sprostila v skladu s svojimi pravili. To lahko traja do 30 dni.

Ali so moji podatki o kartici varni?

Za lažjo uporabo bodo tvoji podatki o plačilu shranjeni na naš šifriran strežnik. Za šifriranje informacij o kartici v našem sistemu uporabljamo 128-bitno tehnologijo SSL. Ta visok varnostni standard pomeni, da je nakupovanje s kartico na Zalandu varno, in zagotavlja, da tretje osebe v nobenih okoliščinah ne bodo imele dostopa do tvojih podatkov.

Preverjanje pristnosti 3DS

V postopku na blagajni uporabljamo preverjanje pristnosti 3DS (Verified by Visa in MasterCard SecureCode). Te storitve dodatno varujejo tvoj obstoječi račun kartice pred nepooblaščeno uporabo, kadar kupuješ pri nas. Če potrebuješ podrobnejše informacije ali naletiš na težavo v postopku preverjanja pristnosti, se obrni neposredno na izdajatelja kartice. Ne žalost mi nimamo nobenega nadzora nad postopkom avtentifikacije plačila, zato ti ne bomo mogli pomagati pri poizvedbah glede preverjanja pristnosti.

Povezani odgovori


Ne najdeš odgovora na svoje vprašanje?
Obrni se neposredno na nas
Klepetaj z nami

Za pomoč smo ti na voljo prek klepeta.

Pokliči nas

Naši strokovnjaki ti z veseljem pomagajo. Čas čakanja je lahko do 5 minut.

Pon.–pet.: 8.00–17.30

Bi popust v višini 15 %?*

Prejemaj novosti po e-pošti

Prijavi se za e-novice od Zalando.si!

Upravljaj svoje nastavitve

Kaj te najbolj zanima?

Da izveš, kako obdelujemo tvoje podatke, obišči stran Obvestilo o zasebnosti. Odjavi se kadar koli brez stroškov.