Faq | Vračila izdelkov in denarja | Kako vrnem naročilo?

Kako vrnem naročilo?

Če ti izdelek ne ustreza, lahko nenošene* izdelke vrneš v roku 100 dni - BREZPLAČNO.

Če želiš izdelke vrniti, lahko paket oddaš v poslovalnici Pošte Slovenije ali se dogovoriš za prevzem. Preden paket oddaš v poslovalnici, te prosimo, da slediš naslednjim preprostim korakom:

1. Zapakiraj izdelke, ki jih vračaš, in na paket nalepi etiketo za vračilo, ki je priložena paketu oziroma jo pridobiš preko svojega Zalando uporabniškega računa. Prepričaj se, da si odstranil/-a ali prekril originalno nalepko za dostavo. Če potrebuješ novo etiketo za vračilo, jo lahko preneseš v naslednjem koraku.

2. Obvesti nas, katere izdelke vračaš, tako da v svojem računu naznaniš vračilo. Če potrebuješ novo etiketo za vračilo, jo lahko preneseš v obliki PDF datoteke in nato natisneš ter nalepiš na pošiljko. Če si svoje naročilo plačal/-a s plačilom po povzetju, boš za vračilo moral/-a posredovati svoje bančne podatke.

3. Ko želiš pošiljko oddati, se odpravi do najbližje poslovalnice Pošte Slovenije in ne pozabi zahtevati potrdila o vračilu pošiljke. Če bi raje rezerviral/-a prevzem pošiljke na domu, se lahko obrneš neposredno na Pošto Slovenije na telefonski številki 080 14 00 ali preko e-pošte.

Obdelava vračila lahko traja do 14 dni, zato ne pozabi zahtevati in hraniti dokazila o vračilu pošiljke, dokler ne prejmeš vračila denarja.

*Izdelki, ki so bili nošeni v notranjih prostorih zaradi preverjanja velikosti, niso obravnavani kot nošeni.

Sorodni odgovori


Ne najdeš odgovora na svoje vprašanje?
Obrni se neposredno na nas
Klepetaj z nami

Za pomoč smo ti na voljo prek klepeta.

Pokliči nas

Naši strokovnjaki ti z veseljem pomagajo. Čas čakanja je lahko do 5 minut.

Pon.–pet.: 8.00–17.30

Bi popust v višini 15 %?*

Prejemaj novosti po e-pošti

Prijavi se za e-novice od Zalando.si!

Upravljaj svoje nastavitve

Kaj te najbolj zanima?

Da izveš, kako obdelujemo tvoje podatke, obišči stran Obvestilo o zasebnosti. Odjavi se kadar koli brez stroškov.