Moški sandali

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 239

Moški sandali

Pritiska vročina in iščeš ohladitev? Ti gorijo stopala in ne prenašaš več zaprtih čevljev? Več kot očitno je čas za nove sandale!

Ob lepem in toplem vremenu se nosijo sandali različnih modelov in materialov. So kul, dajejo videz modne sproščenosti, pa še udobni so. V prostem času, na dopustu in ob drugih sproščenih trenutkih brez njih poleti enostavno ne gre. Nič pa ne bo narobe, če jih v najhujši vročini obuješ tudi za v službo. Sodobna moda ponuja veliko modelov, ki so primerni tudi za take priložnosti.

Že takoj na začetku pa je treba izpostaviti enega največjih modnih kiksov, ki si ga nikakor ne smeš privoščiti. Če ne spadaš med največje modne navdušence h klasičnim moškim sandalom nikoli ne obuj belih nogavic! Pa saj to verjetno že veš...

Kako izbereš prave sandale zase?

Sandale izberi glede na priložnost, ko jih boš obul.Če jih potrebuješ za prosti čas in rekreacijo, izberi pohodne sandale. Modne in športne blagovne znamke so jih v zadnjih letih razvile do popolnosti, poleg funkcionalnosti tudi izgledajo moderno in kul. To je odprt nadomestek športnih copat, v katerih ti bo udobno tudi, če boš opravil kakšno daljšo pot. V tem primeru so športni sandali zagotovo boljša izbira kot natikači, ki so sicer zelo praktični, a za daljše pešačenje manj primerni.

Če pa sandale želiš v poletni vročini obuti za v službo, izberi bolj formalni model, po možnosti iz usnja ali imitacije usnja. Kombiniraš jih lahko s hlačami iz lahkih, tanjših materialov, ki jih poleti tudi sicer nosiš in niso preveč formalnega videza. Kratke ali bermuda hlače pa v kombinaciji s sandali raje nosi ob drugih priložnostih. Izjema so sproščeni petki, ko si lahko privoščiš več drznosti v kombiniranju.

Moški sandali so postali zanimivi tudi oblikovalcem moške mode, saj jih v zadnjih sezonah vse bolj izpostavljajo kot enega ključnih poletnih modnih kosov.

Kaj ima visoka moda z moškimi sandali?

Moški sandali so dolgo časa veljali za kos obutve, ki nima popolnoma nič z modo. V zadnjih letih pa so jih modni oblikovalci vzeli za svoje in lahko bi rekli, da so postali del obvezne poletne garderobe resnih modnih navdušencev.

Modni oblikovalci so povozili tudi enega največjih modnih grehov - kombinacije sandalov z nogavicami. V visoki modi je tudi to dovoljeno, seveda s kančkom smisla za kombiniranje in celoten stajling. Na modnih pistah tako pogosto vidimo moške, oblečene v lahka poletna oblačila, bodisi hlače do gležnjev ali kratke hlače, obuti pa so v nogavice in sandale. Samo za samozavestne!