Moški zimski škornji

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 29
zzaidane
zzaidane
Število izdelkov: 4

Moška zimska obutev za mraz, sneg in led

Po navadi se začne tako, da ob prvem snegu ali zelo hladnem vremenu pridemo do spoznanja, da rabimo nove zimske čevlje. Take, res zimske, ki jih v najhladnejših zimskih mesecih potegnemo iz omare skupaj z rokavicami in najdebelejšo kapo in jih nosimo dokler nas zima premraža s hladnimi temperaturami. In četudi odlašamo z nakupom, se zgodba slej ko prej ponovi, prezebli ugotovimo, da je res prišel čas za nakup novih zimskih čevljev.

Zimske čevlje in kakovostnih, trpežnih in toplih materialov lahko boš ob zmerni uporabi ter primernem vzdrževanju lahko nosil več sezon zapored. Zato je še toliko bolj pomembno, kakšne izbereš. Na Zalandu najdeš res pestro ponudbo zimskih čevljev za fante in moške, ki so narejeni iz najbolj kvalitetnih materialov za največjo udobnost tvojih stopal. Izberi take, ki ti bodo resnično ustrezali.

Kakovostni, udobni in modni. In seveda topli, ki ne prepuščajo vlage. Vse to so ključni atributi pri izbiri zimske obutve. Da ti bodo dolgo služili, so materiali, iz katerih narejeni ključnega pomena, in na Zalandu vam res ponujamo le najboljše. Optimalno je, da je zunanji del nepremočljiv, notranjost pa udobna in topla. Zaradi trpežnosti prevladujejo usnje in različne imitacije usnja. V notranjosti pa te bo zagotovo dobro grela podloga iz volne, ki je neizmerno mehka in udobna. Poleg sestave, iz katere je podloga, je za občutek toplote nezanemarljiva tudi debelina podplata, ki bo poskrbela, da tvoje stopalo ne čuti neugodnih mokrih tal in kamenja.

Ne pozabi na pravilno vzdrževanje zimskih čevljev

Da ti bodo zimski čevlji dolgo in dobro služili, poskrbi za njihovo zaščito še preden bodo prvič izpostavljeni vlagi, umazaniji ali blatu. Najbolje takoj, ko ti jih pošljemo na dom. Pomembno je, da zimske čevlje pred prvim nošenjem temeljito impregniraš z impregnacijskim sredstvom in tako preprečiš nastanek madežev, ki bi sicer nastali ob stiku z vodo ali umazanijo. To velja ne glede na to, ali so čevlji iz gladkega ali pa iz hrapavega usnja.

Pomembno je tudi sprotno vzdrževanje. Zimske čevlje, ki so bili izpostavljeni vlagi, po uporabi posuši. Občasno oziroma po potrebi jih ponovno impregniraj.

So lahko topli zimski čevlji tudi moderni?

Seveda. Res je, da je paleta barv omejena na pretežno tradicionalne barve, kot so črna, rjava in siva, vendar na Zalandu najdeš pester izbor modelov za najrazličnejše okuse. Za sproščen športni ali ulični stil izberi višje zimske čevlje, ki segajo nad gležnje in delujejo robustno.

Za bolj formalne priložnosti pa izberi modele, ki na pogled ne izgledajo klasično in jih odlikuje topla podloga. Pri nas najdeš tudi prav vse.