Igrače za fante

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 19

Bogata izbira igrač za fante na Zalandu

V spletni trgovini najdeš veliko izbiro igrač za fante. Za mlajšega fanta lahko izbiraš med igračami za dojenčke, plišastimi igračami in punčkami, dojenčki ter dodatki.

V posebni kategoriji na Zalandu najdeš glasbila, ki bodo tvojega malčka uspavala ob nežnih zvokih. Za malce večjega fanta pa imaš na izbiro sestavljanke, lesene igrače in igre.

Ker fantje radi kuhajo, lahko izbiraš tudi med kuhinjami in pripomočki za kuhanje. Otroci se skozi igro učijo, zato ob izbiranju igrač razmišljaj tudi o tem, kaj želiš, da se malček ob igri nauči.

Varne igrače za fante iz naravnih materialov

Posebna pozornost je potrebna pri izbiri materiala, iz katerega so fantovske igrače narejene. Če imaš majhnega dojenčka in izbiraš plišasto igračo, s katero bo tvoj fantek spal, izberi takšno, ki je iz naravnega materiala.

Najmehkejše so igrače iz organskega bombaža in ob stiku s kožo ne povzročajo alergij. Barvane so z naravnimi barvili in ohranijo obliko ob večkratnem pranju.

Varna izbira so tudi igrače iz kavčuka, sploh, če tvoj fantek že daje igrače v usta, ker mu rastejo zobki. Izberi igrače iz naravnega kavčuka, saj so enostavne za čiščenje, mehke in varne, hkrati pa tudi dobro vplivajo na otrokov razvoj čutil.

Lesene fantovske igrače na pohodu

Če tvoj sin spada že med malčke, izberi zanj lesene igrače. Poišči takšne, ki so barvane in lakirane z barvami in laki na vodni osnovi, saj so takšne popolnoma brez zdravstvenega tveganja.

Fantovske igrače, narejene iz lesa, so trpežne in pripomorejo k razvijanju njegove domišljije. So namreč brez navodil in otrok sam osmisli njihovo uporabo.

Ko izbiraš igrače za svojega fanta, imej v mislih najprej varnost in šele nato zabavo. Preveri tudi obliko igrače in oceni, če so robovi dovolj varni. Vzemi si čas in izberi pravo igračo za svojega otroka, saj ga boš potem lahko mirno in z veseljem opazovala, kako se zabava in ob igranju razvija svojo kreativnost.