Moški nakit

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.244

Dodaj svojemu videzu piko na i z moškim nakitom

Če je včasih veljalo, da moški od nakita nosijo zgolj zapestno uro in poročni prstan, se časi vztrajno spreminjajo. Moškim je sedaj na voljo široka izbira raznovrstnega moškega nakita, ki poleg zapestne ure zajema vse od zapestnic in verižic do prstanov in uhanov.

Z moškim nakitom lahko izraziš svoj osebni stil in nadgradiš svoj dnevni ali večerni outfit, ki lahko v hipu postane bolj dodelan in opazen, s tem pa svojemu videzu dodaš tisto piko na i.

Kako nositi moški nakit?

Dobro izbran kos nakita lahko lepo popestri in nadgradi tvoj videz. Izberi takšen nakit, ki bo sovpadal s tvojim osebnim stilom, a hkrati ne bo pritegnil celotne pozornosti nase. Nakit mora ravno dovolj izstopati, da tvoj stil poudari, a ga hkrati ne zasenči.

Pri nošenju nakita se drži pravila »manj je več«. Preveč kosov nakita naenkrat lahko namreč hitro doseže nasproten učinek od želenega. To še posebej velja pri dnevnih stajlingih, ki jih nosiš v bolj uradnih okoljih, kot je denimo pisarna ali fakulteta.

Pri kombiniranju kovinskega nakita je najbolje, da nakit določene kovine kombiniraš z nakitom istovrstne kovine – srebrn prstan tako kombiniraj s srebrno verižico.

Zapestnice, verižice, prstani ali uhani? Odkrij moški nakit na Zalandu

Minimalističen nakit ali opazen nakit, ki bo pritegnil poglede? Črna verižica s ploščico ali tanka verižica srebrne barve? Uhani v obliki obročkov ali uhani s čepki? Preprost srebrn prstan ali opaznejši zlati? Zapestnica iz usnja ali zapestnica z lesenimi kroglicami? Na Zalandu te čaka široka izbira moškega nakita, ki zajema zapestnice, prstane, uhane in verižice. Na voljo so ti različni modeli in različni materiali, ki bodo zadovoljili vsak okus.

Izbiraš lahko med preprostimi, tankimi verižicami, debelejšimi verižicami, verižicami s ploščico ali zanimivimi obeski ter mnogimi drugimi. Si pristaš zapestnic? Izbiraj med kovinskimi zapestnicami zlate ali srebrne barve, usnjenimi zapestnicami, lesenimi modeli s kroglicami, zapestnicami nevtralnih barv, kot je črna, ali pa takšnimi v bolj živahnih odtenkih, kot sta modra in rdeča. Razmišljaš, da bi si omislil prstan ai dva? Na Zalandu te čakajo preprosti, minimalistični prstani v obliki obročka, prstani z okrasnimi kamni, takšni z geometrijskimi vzorci in mnogi drugi. Na svoj račun pa boste prišli tudi pristaši uhanov, saj boste pri nas našli najrazličnejše modele, od preprostih obročkov in uhanov s čepki do uhanov z bolj opaznimi obeski.

Premišljeno izbran nakit bo lepo zaokrožil tvoj videz in poudaril tvojo individualnost. Razišči ponudbo moškega nakita na Zalandu in izberi pravega zase.