Ženske denarnice

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.795

Ženske denarnice – uporaben modni dodatek

Denarnica je nujna vsakodnevna spremljevalka vsake ženske. Čeprav jih uporabljamo predvsem za shranjevanje denarja in so večino časa skrite na varnem v naših torbicah, je elegantna in opazna denarnica lahko tudi čudovit modni dodatek.

Pri lepo oblikovanih dizajnerskih denarnicah je poleg funkcionalnosti velik poudarek namenjen videzu in tako uporaben predmet postane tudi sladkorček za oči. Taka denarnica je lahko tudi čudovito darilo za mamo, sestro, teto, najboljšo prijateljico ali drugo pomembno žensko v tvojem življenju.

Več kot le za shranjevanje denarja

Čeprav so denarnice v osnovi namenjene shranjevanju denarja, ženske v njih hranimo še veliko drugega. V njih najdejo prostor številne kartice, od bančnih do zdravstvenih, osebna izkaznica ter tudi fotografije naših najdražjih in druge drobnarije, ki nam veliko pomenijo in jih želimo imeti ves čas ob sebi.

Če si ob prebiranju zgornjega odstavka prikimala, potem je zate prava denarnica, ki je dovolj velika in opremljena s predalčki, da lahko vanjo spraviš vse, kar želiš imeti ves čas na dosegu roke.

Večina denarnic ima tudi poseben predalček za drobiž. Če pa imaš kovance raje ločene od drugih predmetov, je najbolje, da si omisliš privlačno drobižnico.

Denarnice za ženske – v raznovrstni ponudbi izberi svojo najljubšo

V spletni trgovini Zalando te razvajamo s pestro izbiro dizajnerskih denarnic za ženske. So ti bolj všeč elegantne? Minimalistične? Pisemske ali take kompaktnejše? Morda iščeš drobižnico? Izbiraš lahko med različnimi modeli in tudi barvami, od elegantne črne in kovinskih barv do čudovitih »nude« odtenkov in opaznejših živahnih barv.

Najbogatejša ponudba te čaka med usnjenimi denarnicami in tistimi iz imitacije usnja, na voljo pa so tudi drugi materiali. Če so ti bolj kot enobarvne všeč ženske denarnice z vzorci, si omisli tako s črtastim, pikčastim, karirastim ali kamuflažnim vzorcem, ne spreglej pa niti takih z zanimivim potiskom.

Tvoja nova denarnica naj ne bo le uporabna, ampak tudi na pogled čudovita.