Ženske denarnice

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.694

Ženske denarnice so pripomoček, brez katerega ne moreš v svet

Moda nam narekuje različne trende, nekateri so povsem posvečeni elegantnemu videzu, spet drugi na prvo mesto postavljajo uporabnost. Mednje zagotovo sodijo ženske denarnice, brez njih greš težko od doma in te zato spremljajo skorajda na vsakem koraku. A ker te v življenju čakajo različne priložnosti, v službo ali pa zvečer na pijačo s prijateljicami ne boš vzela enake denarnice. Zato ti na Zalandu pripravili zanimivo ponudbo ženskih denarnic, s katerimi boš imela v omari vedno pravo izbiro za toaleto, ki tisti dan pride na vrsto.

Denarnice so tudi modni dodatek

Moške denarnice so dokaj uniformne, vse služijo enakemu namenu in so približno enakih velikosti, večinoma se razlikujejo le po tem, ali imajo predel za kovance ali ne. No, pri ženskih denarnicah je, kot dobro veš, stvar povsem drugačna. Ob sebi potrebuješ različne stvari, ne le denarja in zato mora biti denarnica dovolj velika, uporabna, predvsem pa tudi modni dodatek, ki se dobro poda k tvoji obleki.

Ženske denarnice so, ko se zvečer odpravljaš na zabavo ali v nočni klub, tudi nadomestek torbice, saj v večje modele lahko spraviš tudi ključe in šminko. Za vsakodnevno rabo pa mora biti denarnica predvsem ravno prav velika, da v tvoji torbici ne bo zavzela preveč prostora, a hkrati ne bo zmanjkalo prostora za vse dokumente, ki jih potrebuješ s seboj.

Modne ženske denarnice za večerno toaleto

Tu so različne kartice zvestobe, za katere nikoli ne veš, kdaj ti bodo prišle prav, kajne? Od doma ne moreš niti brez različnih osebnih dokumentov in zdravstvene izkaznice, potem so tukaj še slike tvojih najbližjih, pa seveda denar, plačilne kartice in nekaj drobiža, ki ti vedno pride prav … Ko vse skupaj seštejemo, je jasno, da ženska denarnica pač ne more biti miniaturna verzija denarnice, ki bi sedla v vsak žep.

Ženske denarnice se ločijo po različnih načinih zapiranja. Nekatere se zapirajo na gumb in se odpirajo kot torbice, najbolj pogoste pa so denarnice, ki se zapirajo z zadrgo. Tako boš brez skrbi, tvoje dragocenosti bodo ostale na svojem mestu. Pri večjih modelih so včasih denarnice razdeljene na dva prekata, vsak ima svojo zadrgo, da v denarnici ne prihaja do zmešnjave.

Zadrga poskrbi, da dragocenosti ostanejo na svojem mestu

Seveda pa ni vse le v uporabnosti tega nujnega dodatka za vsakodnevno življenje. Denarnica je tudi modni dodatek in izraz tvojega stila, zato te na Zalandu čakajo različni tipi denarnic. Pogoste so denarnice slovitih imen iz sveta ženske mode, ki izdelujejo denarnice po svojih prepoznavnih barvnih vzorcih. Denarnice so sicer najbolj pogosto enobarvne, lahko pa izbereš tudi bolj drzne modele, če ti ustreza nekoliko bolj živahen videz, ki bo tvoji podobi prinesel dodatno energijo.

Izbira ženske denarnice je zelo pomembna, zato si vzemi dovolj časa in izberi takšno, ki bo v popolnosti ustrezala tvojim potrebam. Verjamemo, da jo boš našla na Zalandu.