Ženski nakit

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 9.006

Popoln ženski nakit zate

Ženske večinoma obožujemo nakit. Ene ga nosijo ves čas, saj se ne morejo ločiti od svojega najljubšega kosa, druge si ga nadenejo samo ob posebnih priložnostih. Kateri kos pa je tvoj najljubši?

Ponudba nakita v spletni trgovini Zalando je tako pestra, da najdeš pravi kos zase, ne glede na stil, ki ti je všeč. Vsi kosi, od prstanov do uhanov in verižic, so izdelanih iz kakovostnih materialov. Najdeš vse od diamantov, do različno obarvanega zlata, srebra in pozlat. Če iščeš kaj posebnega pa preveri ponudbo dodatkov za lase.

Pravi kos nakita poskrbi, da se počutiš samozavestno in lepo. Je pomemben modni dodatek, ki doda piko na i oblačilom, ki jih nosimo. Pogosto pa nas spomni tudi na posebne trenutke v našem življenju, ko smo nosili ali dobili poseben kos nakita.

Kako nosijo verižice prave modni navdušenci?

Želiš izgledati samozavestno in se počutiti močno? Razmisli o zlati ali pozlačeni debelejši verižici, ki ni predolga in se lepo prilega vratu. Za dramatičen učinek izberi verižico, ki spominja na verigo ali kak drug robusten vzorec.

Če pa želiš poudariti svojo nežno stran, izberi daljšo verižico z obeskom. Kombiniraj jo s puljem, majico ali srajco. Če obožuješ večjebolj in vpadljive kose, izberi daljo verižico, ki izstopa po barvi. Enak učinek dosežeš tudi z večjim obeskom.

Pravi uhani poudarijo najlepše na tvojem obrazu

Lesk uhanov, pa četudi so ti čisto majhni, osveži prav vsak obraz. Enako velja za barve. Izberi podobno barvo kot je barva tvojih oči, denimo modre ali zelene draguljčke. Enak učinek dosežeš, če izbereš kontrastne barve, denimo rubinasto rdečo.

Daljši modeli, ki se ob tvojem premikanju zanimivo pozibavajo, bodo kradli poglede in to ne glede na to, če si kratkolaska ali dolgolaska. Če si upaš in želiš, pa izberi res velike in izstopajoče uhane. Na Zalandu jih najdeš veliko.