Ženske ure

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.655

Ne le čudovit modni dodatek, z žensko uro ne boš nikoli več pozna

Na Zalandu se zelo dobro zavedamo, kako pomemben je vsak košček sestavljanke, ko govorimo o zunanji podobi, ki mora biti kot iz škatlice. Zakaj? Ker največkrat prav detajli dodajo tisto piko na i, ki si jo iskala, a prej sploh nisi vedela, da ti je manjkala. In takšen detajl je zagotovo ženska ura, lahko je vpadljiva ali povsem subtilna, velika ali majhna, digitalna ali analogna. Pomembno pa je, da je, saj vsaka resna ženska (in moški!) potrebuje tudi resno uro.

Prenosni telefoni niso izpodrinili ur

Ko so se začeli pojavljati prenosni telefoni, predvsem pa kasneje pametni telefoni, s katerimi je bil čas vedno pri roki, je marsikdo napovedoval zaton klasičnim uram, češ da jih ne bomo več potrebovali. Res jih zgolj za merjenje časa večinoma ne potrebuješ več, čeprav marsikdo še vedno prisega na to, da ima uro vedno na zapestju in tako čas vedno pri oziroma na roki. Saj veš, včasih imaš ali polne roke ali pa je telefon nekje na dnu torbice in je veliko lažje na pogledati zapestje, kdaj moraš od doma.

Analogne ure so nepogrešljiv modni dodatek

Zato smo ti na Zalandu pripravili zanimiv izbor ženskih ur, ki se giblje tako od analognih do pametnih ženskih ur, povsem odvisno od tvojih potreb. Pri analognih urah je pomemben dizajn, če kupuješ uro za k večerni obleki, je primerna izbira ura v nevtralnih barvnih odtenkih, morda ožja in s tanjšim paščkom. Takrat namreč ura ni v ospredju, je lepo dopolnilo tvoji elegantni obleki, ki izstopa v prostoru.

Za vsakodnevno uporabo lahko izbereš uro, ki je hkrati elegantna, a tudi sproščena, torej bo kazala čas, a tudi popestrila tvojo opravo. Lahko izbereš usnjen ali kovinski pašček, ura je brez težav lahko nekoliko večja, skratka izbira je povsem tvoja. Če prisegaš na srebrno barvo, lahko izbereš tudi takšno, ki ima na številčnici detajle v drugih barvah, zlata je vedno v modi, tudi takšno z dodanimi diamanti na obodu številčnice lahko izbereš.

Digitalne ženske ure so tvoje spremljevalke pri športu

Za aktivne ženske pa so tukaj digitalne ure, ki imajo še mnogo drugih zmogljivosti kot zgolj merjenje časa. Lahko na zapestju merijo tudi tvoj srčni utrip, pa pretečeno (ali prehojeno) razdaljo, lahko spremljajo tvoje dihanje in ne nazadnje kakovost spanca, kar je danes zelo pomembno. Na digitalni uri lahko spremljaš obvestila s svojega pametnega telefona, ura bo spremljala tvoje korake in ostale telesne znake in ti tudi povedala, ko bo kaj izstopalo iz povprečja, da boš lahko pozorna na svoje zdravje.

Nekoliko manjša različica je tudi digitalna ženska zapestnica, ki meri le osnovne funkcije, a je ravno tako uporabna, če želiš denimo le orodje, ki ti bo pomagalo, da greš namesto na kavč na večerni sprehod. Ura bo tvoja zvesta spremljevalka, ne glede na to, kje in kako jo uporabljaš.