Ženske ure

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.476

Ženske ure za brezčasno lepoto življenja

Ročne ure imajo v svetu mode prav posebno mesto. Seveda jih nosimo, da vemo, koliko je ura, vendar so veliko več kot le merilnik časa. Ura na zapestju ni le modni dodatek, temveč tudi statusni simbol.

Elegantna ženska ročna ura priča o izbranem okusu svoje lastnice. Je tisti "oho" modni dodatek, ki vedno pritegne poglede in včasih vzbudi tudi zavist. Če je le dovolj lepa in zanimiva, seveda.

Ženske ročne ure za vse priložnosti

Ročno uro lahko nosimo vsak dan, za posebne priložnosti pa si zaželimo nekaj izvirnega. V spletni trgovini Zalando najdeš čudovite ženske ure, ki izžarevajo eleganco in slog.

Ženske ure so nepogrešljive tudi pri športu in vsakodnevnih opravilih. Za take priložnosti imamo zate pripravljen širok nabor športnih, lahkih in sodobnih ur. Nekatere so manj vpadljive, druge tudi malo ekscentrične, saj si je občasno treba privoščiti tudi kaj norega in navihanega.

V spletni trgovini Zalando lahko izbiraš med različnimi modeli ur – od klasičnih analognih ženskih ročnih ur s kazalci do digitalnih in vse bolj priljubljenih pametnih ur. Seveda ne gre brez čudovitih kronografov z dodatnimi kazalci in gumbi za upravljanje štoparice. Preveriš lahko material, iz katerega je izdelana ura, in tudi, ali je vodotesna. To je posebej pomembno, če uro uporabljaš pri športnih dejavnostih.

Ženske ročne ure so izbran modni dodatek

Časi, ko je ena ura zaradi nedostopnosti prehajala iz roda v rod, so večinoma minili. Seveda si želimo ohraniti čudovito babičino žensko ročno uro, vendar pa si lahko danes privoščimo več kot le eno. Ročna ura je kot sončna očala – potrebuješ jih več, da jih lahko kombiniraš z različnimi oblačili in stajlingi. Prav zato je izbira ure tako pomembna, je namreč tisti mali modni dodatek, ki zaokroži celoto in da piko na i tvojemu videzu.

Ko se razgledaš med ženskimi urami v spletni trgovini Zalando, se ti odpre nešteto svetov. Zate smo pripravili na tisoče različnih ženskih ur, toda kako izbrati pravo zase? Poleg barve in sloga, ki se morata ujemati s tvojimi oblačili, je pomembna tudi velikost ure. Da bo izbira prava, so pri vseh urah navedeni obseg, širina zapestnega pasu, premer in višina ohišja. Tako si lahko predstavljaš, kako velika je ura in kako bo videti na tvojem zapestju.

Izpolniti si željo in najti pravo sanjsko žensko uro zase, je posebno doživetje. Ura te spremlja povsod ter priča o tvojem značaju in slogu. Je majhen kos praktičnega nakita, ki pove veliko. Izrazi sebe ter izberi uro zase in svoje dogodivščine.