Ženske ure

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 63

Swatch ženske ure – ure švicarske kvalitete

Švicarsko podjetje Swatch je na trg stopilo leta 1983, natančneje 1. marca. Takrat so svetovnemu trgu predstavili 12 revolucionarnih modelov ročnih ur. Ure so bile odporne na tresenje in vodoodporne, narejene iz kvarca ter odštekanih barv. S tem je znamka Swatch že takoj poskrbela za to, da je njeno ime postalo znano in sinonim za kvaliteto, tehnologijo in drzen dizajn. Skozi leta so z revolucionarnimi tehnologijami oblikovali svet ročnih ur. Med najbolj drznimi in revolucionarnimi potezami je prva avtomatska ura brez baterije, ura, ki se polni s pomočjo sončne svetlobe ter prva ura, ki se je povezala z internetom ter omogočila ljudem, da so se zgolj z urami povezali med seboj. Danes podjetje še vedno oblikuje svet ur z drznimi dizajni in neverjetnim tehnološkim napredkom. V slogu današnjega časa izdelujejo svoje izdelke tudi iz ekološko pridobljenega materiala.

Ročne ure Swatch za ženske vseh generacij

Že nekaj časa razmišljaš, da bi si kupila novo ročno uro? Mogoče se približuje tvoj rojstni dan ali vajina obletnica poroke in se ura sliši kot perfektno darilo? Ali ti potrebuješ darilo za svojo mamo ali babico in veš, da si želita čudovito ročno uro? Potem ti predstavljamo idealno izbiro – Swatch ženske ure. Švicarska kakovost, najnovejša tehnologija, izdelava z vidikom trajnosti in drzen dizjan vse oblikujejo te odlične ure. Hkrati prestižne in cenovno dostopne so odlična izbira za vsako žensko, ne glede na stil oblačenja in starost. Ob nakupu švicarske ure Swatch veš, da si gotovo izbrala odlično znamko in izdelek, s katerim boš zadovoljna in ki bo pokazal svetu tvoj odličen okus pri izbiri modnih dodatkov.

Velika izbira Swatch ur v naši spletni trgovini

Na Zalandu ti ponujamo pestro izbiro Swatch ženskih ur. Izbiraš lahko med trajnostnimi produkti, različnimi dizajni in barvami ter še marsičem. Velika izbira izdelkov poskrbi, da vsaka najde popoln izdelek zase. Ne glede na tvoje želje in življenjski slog boš gotovo našla nekaj zase. Ne odlašaj ter preveri ponudbo v naši spletni trgovini.