Ženske torbice

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 4.122

V ženske torbice lahko varno spraviš vse svoje male skrivnosti

Ali sploh obstaja kdo, ki ne uživa v izbiranju novih torbic, njihovemu raziskovanju in pomerjanju? Saj veš, torbic nimaš nikoli preveč, vedno pride prav še kakšna. Seveda, saj jih lahko nosiš od jutra do večera in za mnoge različne obveznosti. Torbica je kot tvoja najboljša prijateljica, ki ji zaupaš vse najljubše pripomočke, saj so tvoje skrivnosti v njej varno spravljene. Zato te na Zalandu vabimo, da si daš duška in preveriš izjemen nabor teh modnih dodatkov, ki smo jih izbrali zate.

Torbica je izredno praktičen kos, saj lahko vanjo spraviš več stvari, od telefona in ličil do denarnice. Obenem pa poskrbi za piko na i tvojega modnega sloga, zato dobro premisli, kakšen model ti bo prišel najbolj prav.

Opazne torbice za zabavo

Se odpravljaš na večerno zabavo, na kateri boš preplesala noč? Bodi drzna, obleci si zapeljivo koktajl obleko, obuj salonarje, za zaokrožen videz pa izberi vpadljivo torbico z bleščicami, ki si jo namestiš čez telo. Bodi zvezda zabave in izberi takšno v zlati barvi ali takšno, ki ima poleg bleščic tudi okrasne zakovice in resice. Nemogoče te bo spregledati, saj bo tvoj videz izražal neverjetno samozavest.

Usnjene torbice za dober vtis

Če te čaka poslovno kosilo, je vedno odlična možnost klasična usnjena torbica v črni ali bež barvi, ki sogovorniku sporoča, da si nekdo, ki z nogami stoji trdno na tleh in ima razmere vedno pod nadzorom. Dopolni jo s klasičnim hlačnim kostimom in bluzo. Na sestanek lahko prideš s torbico, ki jo držiš za dvojne ročke ali pa si jo daš čez rame, da boš lahko v rokah držala mapo ali knjigo.

Eleganca dovoljuje tudi igro z drugimi materiali. Preseneti okolico in na slavnostno družinsko kosilo pridi v pleteni obleki, ki jo kombiniraš z majhno, prefinjeno torbico iz volne v karirastem vzorcu. Premisli, ali ti je ljubše, da se zapira z magnetom ali zadrgo in kakšna velikost ti najbolj pride prav.

Različni materiali in dodatki

Ko imaš na svojem seznamu kup opravkov, naj bo tvoja zvesta spremljevalka velika pletena torba z dolgimi naramnicami, v katero lahko spraviš tisoč in eno stvar. Po vseh obveznostih pa je čas tudi za nekaj sproščenosti in prostega časa. Dvigni urbani slog na višjo raven in poleg kavbojk, črtaste srajce in belih superg nosi kul torbico iz jeansa. Še opaznejša bo, če bodo po njej posuti umetni diamanti.

K poletni ležernosti pa sodi pletena ali kvačkana torba, v katero lahko daš brisačo in sončno kremo in se odpraviš uživat na plažo. Odlično se poda k široki poletni obleki s cvetličnim vzorcem.

Na Zalandu ti ponujamo pravo kraljestvo torbic, zato uživaj v brskanju med njimi. Lahko preveriš modele svoje najljubše modne znamke ali iščeš po različnih kriterijih. Katero koli boš izbrala, naj odraža bistvo tvojega karakterja in modnega sloga.