Ženske torbe in kovčki

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 13.029

Ženske torbe na Zalandu: Top ponudba, najboljše cene

Ne glede na to, koliko torb imaš v svoji omari, zagotovo potrebuješ vsaj še kakšno. Morda ti manjka elegantna pisemska torbica, ki jo boš nosila na službeni zabavi. Ali pa velika nakupovalna torba za vsakdan. Športna torba za na trening, ali mini potovalka za vikend izlete. Je čas, da tvoj odslužen kovček zamenjaš z novim?

Torbice so, poleg čevljev, zagotovo najbolj pomemben modni dodatek, ki ključno vpliva na tvojo podobo. Je pika na i ali pa celo ključni kos, ki veliko pove o tebi.

Na Zalandu se zavedamo, kako pomembno mesto zavzemajo torbe v tvoji garderobi. Temu primerno smo prilagodili našo ponudbo. Ta je izjemna, saj lahko izbiraš med več kot deset tisoč kosi. V ponudbi najdeš domala vse pomembne modne znamke, od prestižnih do vsakdanjih.

Na Zalandu najdeš pravo žensko torbo za vsako priložnost

V vsaki garderobi se mora najti prostor za vsaj nekaj torb, ki jih po potrebi menjaš in kombiniraš. Med nje zagotovo sodi torbica za čez ramo ali telo. Po navadi gre za manjše torbice, primerne za razne dogodke, pa tudi za po mestu in po opravkih. Zelo dobrodošla je tudi večja, tako imenovana nakupovalna torba. Ta je dovolj velika, da vanjo spraviš vse malenkosti, ki jih prenašaš s sabo od jutra do večera.

Če hodiš v službo, je najboljša rešitev poslovna torba, v katero lahko spraviš tudi prenosnik. Za potepanja, izlete in na trening pride prav športna torba ali nahrbtnik.

Torbe in kovčki za potovanja in dopustovanja

Če si pogosto na poti, je odločitev za kakovosten kovček ali potovalno torbo, nujna. Če želiš, da ti dolgo služi, izberi kakovosten kos iz trpežnih materialov.

Da pot ne bo naporna in prtljaga pretežka, izberi torbo ali kovček s kolesci. Za lažje pakiranje pa pridejo zelo prav dodatni predali in žepi za shranjevanje manjših stvari.