Moške ure

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.364

Moške ure – pika na i vsakega videza

Ura ni le priročen merilnik časa, temveč je modni dodatek, ki dopolni vsak videz in hkrati izraža tvoj slog. Poda se k elegantnim in športno-elegantnim kosom oblačil ter tudi k sproščenim oblačilom za prosti čas.

S pravo uro boš dodal piko na i svojemu videzu in poskrbel, da boš opazen.

Analogna, digitalna ali pametna?

Če so ti ljubši kazalci, je zate prava izbira analogna ura, če se bolje znajdeš v svetu številk, pa si omisli digitalno različico. Glede na izbrani slog ure lahko tvoj novi modni dodatek izraža pridih prefinjene elegance, ki je značilna predvsem za kose klasičnega videza v bolj umirjenih barvah, ali pa drzno samozavest, ki jo najlažje izraziš z opaznimi barvnimi izbirami in robustnejšim oblikovanjem.

Če ti je pomembno, da ima tvoja ura poleg merjenja časa tudi druge funkcije, preveri našo izbiro kronografov in pametnih ur. Odvisno od modela, ki ga izbereš, lahko dodatne možnosti vključujejo prikaz datuma ali dneva v tednu, štoparico, alarm, spremljanje spanja, glasbeni predvajalnik, zaslon na dotik in druge.

Izbiraš lahko tudi med različnimi barvami in materiali ohišij, od aluminija do nerjavečega jekla. Ti je ljubši usnjen pašček ali prisegaš na paščke iz silikona? V naši ponudbi imamo oboje in še več. Če želiš svoji uri dodati nekaj blišča, si lahko omisliš tako z okrasnimi bleščicami ali tako, ki se ujema s kosom nakita, kot je zapestnica ali verižica.

Izbiraj med priznanimi blagovnimi znamkami

Na Zalandu lahko izbiraš med urami priznanih blagovnih znamk, ki so sinonim za kakovost in slog.

Ne glede na to, ali si bolj naklonjen brezčasni eleganci ali ti je bližje retro slog ali pa se najbolje počutiš v sproščenem džinsu, boš v naši ponudbi ur ikoničnih blagovnih znamk prav gotovo našel pravi model zase, ki bo dodal piko na i tvojemu videzu.