Copatki za dojenčke

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 59

Za prve trenutke in varne prve korake poskrbijo copatki za dojenčke

V obdobju odraščanja otrok se spomnimo marsikaterega mejnika, ki nam ostane v spominu za celo življenje. Seveda ne pozabimo trenutka, ko je dojenček prvič prijokal na svet in prišel v naš dom, eden od tistih trenutkov, ki ostanejo z nami za vedno, pa so tudi prvi samostojni koraki našega otroka. Še preden pa se varno in stabilno sam postavi na noge, potrebuje copatke za prve trenutke, ki varujejo njegove noge, ko se šele dobro spoznava z okolico. Copatki za otroke so njegov prvi stik s tlemi, zato s pravo izbiro poskrbi, da bo ta stik zelo prijeten.

Volneni copati za boljšo zaščito pred mrazom

V prvih mesecih, preden se otrok začne sam plaziti po tleh, so njegovi copatki predvsem namenjeni zaščiti malih stopal pred mrazom, zato je pri izbiri pomembno, da najdeš tak model, ki bo dovolj topel, a hkrati tudi dovolj zračen, da mu v copatkih ne bo preveč vroče. Zato imaš na voljo modele iz različnih materialov, tisti iz blaga so najtanjši in primerni za trenutke doma, kjer je običajno bolj toplo, za sprehode in obiske pa lahko izbereš volnene copatke, ki bodo dojenčka nekoliko bolj zaščitili pred mrazom. Vse je seveda odvisno od letnega časa in tudi od preference otroka, saj hitro vidiš, kakšne copatke rad nosi, katere pa hitro zbrca s svojih nog.

Prvi čevlji so namenjeni za prve obiske in stik z okolico

Ko nastopi čas za obiske, so najboljša izbira prvi čevlji, ki bodo otroka bolje zaščitili pred vodo in umazanijo, sploh če izbereš takšne modele, ki so narejeni iz usnja. Lahko pa izbereš tudi takšne copatke, ki izgledajo kot odrasli čevlji, le da so pomanjšana verzija in da jih namesto z vezalkami zapenjaš s trakovi na ježka. V spletni trgovini na Zalandu pa lahko poiščeš tudi modele za nekoliko večje otroke, med njimi se najdejo tudi sandali, čevlji in copati večjih številk, skratka vse, kar v tvoji družini potrebujete, da zaščitite svoje noge.