Jakne in plašči za dojenčke

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 291

Jakne za dojenčke so nujna oprema v hladnejših mesecih

Tudi dojenčki potrebujejo popolno garderobo za različne priložnosti, različne letne čase in temperature. Takoj ko svojega malčka odpelješ ven, mora imeti na sebi bolj topla oblačila - še posebej v jeseni in pozimi, ko so temperature nižje.

V spletni trgovini na Zalandu ti zato ponujamo različna vrhnja oblačila za dojenčke svetovno priznanih blagovnih znamk, narejena iz kakovostnih materialov in z mislijo na otroško modo. Naj bo izbiranje zabavno in hitro, otroček pa zadovoljen v svojih oblačilih.

Bunde za dojenčke in ostala vrhnja oblačila za vesele trenutke

Le redko je zunaj tako toplo, da dojenček ne potrebuje vrhnjih oblačil. Večino mesecev v letu mu moraš priskrbeti kakovostna oblačila, v katerih ga ne zebe in vedno ostane suh.

Na izbiro imaš vse, od lahkih prehodnih jaken za pomlad in začetke jeseni pa tople in izjemno mehke jakne iz flisa. Za modno poslastico izberi jakno iz jeansa ali celo usnja, v kateri bo mali frajer glavni v svojem vozičku. Za najnižje temperature pa so tukaj prave tople zimske jakne in bunde, ki omogočajo, da z dojenčkom zunaj preživiš več časa. Posebni modeli so vodoodporni, kar ti v večjem nalivu pride še kako prav.Barve in vzorci jaken za dojenčke navdušijo tudi odrasle

Dizajni otroških jaken so pogosto tako privlačni, da si jih - morda vsaj potihem - zaželi tud marsikateri odrasli. A privoščimo jih otrokom, ki bodo v njih zares uživali.

Izberi žive barve, živalske potiske in motive licenčnih blagovnih znamk z risanimi in stripovskimi junaki. Privošči svojemu otroku tisto, kar tebi morda v otroštvu ni bilo na voljo. Svetujemo izbiro jakne s kapuco, ki ga bo dodatno ščitila, na voljo so tudi take z živalskimi ušeski, v katerih otroci izgledajo še bolj ljubko. Ne pozabi pa tudi na žepe in druge praktične dodatke, ki jih imajo otroci radi.