Oblačila za dojenčke

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 8.533

Prav vsa oblačila za dojenčke na enem mestu

Iskanje oblačil je lahko zabavno, ali pa izjemno naporno - predvsem takrat, ko ne najdeš tistega, kar potrebuješ. Tudi pri oblačilih za dojenčke ni prav nič drugače. V spletni trgovini na Zalandu smo zato na enem mestu zbrali najrazličnejše kose, z uporabo enostavnih filtrov pa izjemno hitro najdeš, kar si želiš. Le še nekaj klikov in izbrana oblačilca bodo že čez nekaj dni na tvojem naslovu. Nakupovanje še nikoli ni bilo tako preprosto in polno zadovoljstva.

Oblačila za dojenčke - vse od majic do kopalnih oblačil

Da, res je, na Zalandu imamo vse. Za svojega malčka lahko najdeš vse, od spodnjega perila in nogavic pa do majic, oblek in jopičev. Izbiraš lahko med zabavnimi modeli otroških trenirk, pa vseh vrst hlač od kavbojk do kratkih hlač za poletno zabavo. Na voljo so seveda tudi krila in športna oblačila za tiste že malo večje otroke, tudi z njimi lahko svojega otroka motiviraš k izvajanju športnih dejavnosti, ki so zanj zelo koristne.

Ne pozabimo še na tople kombinezone, ki nudijo odlično zaščito pred mrazom in vetrom. In seveda, imamo tudi čudovita kopalna oblačila - za na morje, bazen ali v toplice. Tvoj dojenček potrebuje celotno garderobo, na Zalandu pa ti pri tem vedno pomagamo.Kopalne obleke za dojenčkev pisanih barvah

Odrasli pogosto posežemo po preveč pustih oblačilih. Privošči svojemu otroku eksplozijo barv, ki mu bodo dale energijo, polepšale pa bodo tudi tvoj dan.

Pri izbiri barv vključi tudi otroka, ko je za to dovolj star. Naj si izbere svoje najljubše barve. Dokler pa je izbira tvoja, poskrbi, da se oblačila čim bolj enostavno kombinirajo. Izberi nekaj nevtralnih kosov v črni, beli ali modri barvi. Za zraven pa kaj bolj pisanega v rdeči, živo zeleni ali rumeni barve. Poišči najlepše kontraste in kombinacije - tako bo otrok, ko malo odraste, tudi sam razumel umetnost kombiniranja oblačil.