Darila za dojenčke

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.146

Z darilom za dojenčke na obisk nikoli več praznih rok

Nekdo v naši družini ali ožjem krogu prijateljev dobi otroka, po veselju in čestitkah pa čez mesec ali dva napoči čas, ko pride povabilo, da pridete na obisk, pogledat novega dojenčka. Takrat se začne mrzlično razmišljanje, kaj bi lahko prinesli za darilo, da bo to uporabno, da bosta nad njim navdušena tudi starša in bo ugajalo tudi dojenčku. Z izbiro različnih kompletov in drugih daril za dojenčke, ki jih ponujamo na Zalandu, bodo tvoje težave hitro razrešene.

Kompleti oblačil vedno pridejo prav

Ko kupujemo darila za dojenčke naših bližnjih, smo soočeni z večnimi dilemami glede izbire velikosti oblačil in dodatkov za dojenčka. Vsak otrok raste s svojim ritmom, nekateri izjemno hitro, spet drugi si vzamejo nekoliko več časa, saj se jim nikamor ne mudi. Na Zalandu ti bomo pomagali z nasveti pri izbiri, v ponudbi pa te čakajo kompleti bodijev in kombinezonov za prve mesece, ki bodo vedno zaželeno darilo, saj oblek v teh dinamičnih prvih tednih nikoli ni preveč. Prej se zgodi, da je čistih oblačil premalo, zato bodo starši zagotovo veseli »okrepitev«.

Lahko izbereš tudi univerzalno odejico za dojenčka, s katero se izogneš vprašanjem glede velikosti, zaradi svoje vsestranskosti pa jo bo dojenček brez dvoma vzljubil, saj se bo na njej lahko igral, v vozičku bo z njo pokrit, zvečer pa bo njegova spremljevalka v posteljici.

Z igračkami za dojenčke svet dobiva nove oblike

Seveda te v spletni trgovini na Zalandu čakajo tudi igrače za dojenčke. Nikoli ne moreš zgrešiti s plišastimi igračkami, ki bodo postale otrokove prijateljice in spremljevalke pri igri, za prve mesece pa lahko izbereš tudi različne ropotuljice in druge didaktične igračke. Z njimi spodbujaš otrokova občutenja sveta in ga učiš novih zvokov, občutkov in oblik, zato so zelo dragocene pri njegovem razvoju.

Na voljo so ti še različni kompleti oblačil, copatki in druga obutev za dojenčke, skratka vse, kar bi mu lahko prišlo prav. Obišči Zalando in izberi popolno darilo, s katerim boš navdušil svoje prijatelje.