Kopalke za dojenčke

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 66

Kopalke za dojenčke

V spletni trgovini na Zalandu najdeš bogato izbiro kopalk za dojenčke. Izbiraš lahko med dvodelnimi in enodelnimi kopalkami ter med vedno bolj priljubljenimi zaščitnimi oziroma kopalnimi majicami.

Dojenčki, ki še ne obvladajo odvajanja, imajo pod kopalkami pogosto oblečene kopalne plenice. Zato mu moraš izbrati vsaj številko večje kopalke kot so njegova oblačila, da se bo v njih brez ovir gibal v vodi.

Kopalke se po navadi namreč tesno prilegajo koži, kar pa zna biti za tvojega junaka ali junakinjo moteče. Dojenčki imajo v prvi vrsti radi udobje in zato naj jim kopalke to tudi nudijo.

UV kopalke za dojenčka, ki ga zaščitijo pred sončnimi žarki

Koža dojenčkov je zelo občutljiva. Tako na sonce kot na materiale in pogosto se na koži razvije kakšna alergija.

Zato svojemu naraščajo izberi kopalke z visokim zaščitnim faktorjem. Če predvidevaš, da boste večino časa na soncu, mu izberi kopalke z dolgimi rokavi in UV zaščito, prav pa bo prišel tudi klobuček, ki bo zaščitil glavo in preprečil opekline in glavobole.

Na Zalandu najdeš veliko izbiro swimsuit (pajac) kopalk. Gre za enodelne kopalke z rokavi, ki so podaljšane do kolen in nudijo zaščito tvojemu dojenčku v vodi, hkrati pa se hitro sušijo, saj so narejene iz tankega materiala.

Elastične kopalke za dojenčke

Ko izbiraš kopalke, izberi tiste, ki so narejene iz čim bolj elastične tkanine. Tako bodo dlje časa ohranile obliko.

Narejene naj bodo iz tkanine, ki je odporna proti kloru. Da kopalk ne uničiš, jih vedno peri na programu za občutljivo perilo. Praviloma kopalk ni priporočljivo sušiti v sušilnem stroju.

Če tvojega otroka rado zebe in veš, da se boste kopali na področjih, ker je voda mrzla, mu kupi kopalke iz neoprena. Med telo in neopren se bo ujela plast vode, ki se bo segrela in s tem telesu zagotovila potrebno toploto.