Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 53

Maximo - strokovnjaki za otroška pokrivala

Naj bo zunaj poletje ali zima, dneve zagotovo rad preživljaš na prostem, kjer raziskuješ okolico in se igraš s prijatelji. A pri tem ne pozabi na zaščito svoje glave. Če želiš kakovostno, udobno in modno pokrivalo, ti svetujemo, da izbereš izdelke modne znamke Maximo. Gre za kape, šale in rokavice, ki so narejeni v Nemčiji, zato si lahko prepričan, da te ne bodo razočarali.

Maximo spletna trgovina za vse letne čase

Pri izbiranju toplih kap verjetno najprej opaziš barve. Če se odločiš za enobarvno s preprostim pletenim vzorcem, jo boš lahko oblekel prav k vsem jaknam. Morda si želiš takšno z velikim cofom ali kakšnim drugim dodatkom. Pazljiv bodi tudi na izbiro pravega materiala, saj so nekatere izdelane iz bombaža, druge so volnene. V res mrzlih zimskih dneh te bodo ščitile podložene kape. Če bi se rad še bolj oblekel, pa si okoli vratu ovij še mehek šal in si nadeni rokavice. Zdaj ti nizke temperature ne morejo do živega. A na zaščito svoje glave ne pozabi niti v toplih dneh, saj jo moraš skriti pred soncem.

Ne glede na to, koliko si star, so pri Maximu poskrbeli zate. Kape s šiltom in zanimivim potiskom bodo lahko tvoje spremljevalke skozi celo življenje. So obvezen dodatek h kratki majici in sandalom. Omisliš si lahko tudi šik poletni klobuček v privlačnih barvah, za zaščito vratu pa so na voljo tudi podaljšani bombažni klobučki.

Ob prehodu letnih časov naj bodo tvoja ušesa zaščitena s privlačnimi trakovi, ko se temperature spustijo, pa tebi, mali raziskovalec, priporočamo zelo praktične kape, ki se jih zaveže pod brado. Tako bodo ostale na svojem mestu in varovale občutljivo kožo. Vsa pokrivala so izdelana iz materalov, ki dihajo, tako da se tvoje telo ne bo moglo pregreti.

Za v šolo ali na izlete

Prebrskaj ponudbo kap Maximo na Zalandu in izberi tisto, ki ti najprej pade v oči. Nosil jo boš lahko tako med druženjem s prijatelji kot tudi na izletih z družino. Pojdi ven v vsakem vremenu, Maximo te bo spremljal na vsakem koraku.