Moške športne dežne in hardshell jakne

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 188

Moške športne jakne – funkcionalnost, stil in udobje

Oblačila, v katerih se počutiš in izgledaš dobro – le kdo si ne želi tega? Če si športen tip človeka, ki veliko časa preživi zunaj, obenem pa imaš rad sproščena oblačila, potrebuješ v svoji garderobi primerno moško športno jakno, ki bo udobna in funkcionalna, hkrati pa se bo lepo ujela s tvojim stilom.

V spletni trgovini na Zalandu smo zate pripravili nabor trendovskih moških športnih jaken svetovno priznanih proizvajalcev. Po svojo novo jakno ti tako ni treba v trgovino, saj jo lahko izbereš in naročiš z le nekaj kliki.

>Moško športno jakno izberi glede na svoj najljubši šport

Pri izbiri športnih oblačil imej v mislih, s katerim športom se ukvarjaš. Če imaš rad tek, izberi tekaško jakno, po možnosti z odsevniki, da boš na cesti dobro viden. Na voljo so ti tudi posebni modeli vrhnjih oblačil za golf, ki so bolj uglajenega videza, zato lahko marsikaterega izmed njih nosiš tudi ob drugih priložnosti, denimo za v službo ali na večerjo. Posebna kategorija so moške športne jakne za smučanje in deskanje na snegu, ki so, poleg tega, da so prijetno tople, pogosto bolj živih barv, zaradi česar si na smučišču bolj opazen. Če si navdušen kolesar, pa izberi lahek športni model, ki te bo ščitil pred vetrom.

Na Zalandu ti poleg omenjenih vrhnjih oblačil nudimo tudi takšna za ostale športe. Pri izbiri najboljšega modela zase nameni posebno pozornosti materialu in kroju. Pri nekaterih športih se namreč bolj gibaš z zgornjim delom telesa kot pri drugih – jakna naj bo temu primerna.

Dodatki, ki ti olajšajo športne aktivnosti

Pri izbiri športne jakne razmisli tudi o dodatkih, ki ti lahko olajšajo tvoje aktivnosti. Potrebuješ takšno z žepi ali je boljša izbira zate model brez njih? Če kolesariš, lahko malenkosti, ki jih vzameš s seboj, pospraviš v torbico, če tečeš, pa boš stvari najverjetneje želel pospraviti v žepe. Razmisli tudi o kapuci, ki pogosto pride prav – še posebej, če te ujame slabo vreme.

Za konec pa nikar ne pozabi – tvoja nova moška športna jakna ti mora biti všeč. V njej se moraš počutiti samozavestno, omogočati ti mora svobodno gibanje in ti pomagati k doseganju najboljših rezultatov.