Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.028
wikus998
wikus998
wikus998·

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Najdi ravnotežje v sebi z New Balance

Zgodba znamke New Balance se je začela pred več kot sto leti v Ameriki in je danes ena najbolj prodajanih in prepoznavnih športnih znamk na svetu. Vse se je začelo, ko je William J. Riley, angleški priseljenec v Bostonu, dobil navdih za oblikovanje opornic in obutve na recept pri kokošji nogi. Ja, prav ste prebrali - popolno ravnotežje v treh točkah, ki drži kokoš pokonci je bila tudi iztočnica za ime New Balance.

Majhno inovacijsko podjetje je svoje stranke najprej našlo med policisti in prodajalci, ki večino dneva preživijo na nogah. Šele v šestdesetih letih je New Balance začel širiti svojo ponudbo in svojo inovacijo uporabil tudi za oblikovanje tekaških čevljev. Vest o posebnih tekaških čevljih se je razširila in kmalu je znamka predstavila obutev za različne športe kot so košarka, bejzbol, tenis in boksanje. Danes ikoničen N krasi različne modele športnih copat in oblačil, ki so primerni tako za šport kot prosti čas.

New Balance športna trgovina za vse športnike po duši

Kljub globalizaciji delovne sile je New balance del proizvodnje ohranil v ZDA in Veliki Britaniji. Zaradi butične izdelave so lahko svoje modele hitro prilagodili svojim strankam. Bili so prvi, ki so ponudili čevlje različnih širin, ki so ustezale različnim oblikam stopal.

Danes je kolekcija New Balance priljubljena predvsem zaradi svoje zvestobe osnovnemu načelu brezkompromisne prilagodljivosti. Prav vse modele odlikuje neverjetna mehkoba, in udobje, ki je že prepičala številne vrhunske športnike, zato bo gotovo tudi tebe.

Popolno ravnotežje kakovosti, tradicije in mode

A New Balance ni samo za športne navdušence. Čevlji so oblikovani po najnovejših modnih smernicah z retro pridihom, ki si ga lahko privoščijo znamke z zgodovino. Poleg obutve pa New Balance ponuja tudi široko paleto športnih oblačil, od trenirk, pajkic, majic in puloverjev. V kolekciji boš našel tudi udobno športno perilo in dodatke kot so različne torbe, rokavice in kape.