Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 952

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Calvin Klein underwear - spodnje perilo, ki ti je pisano na kožo

Calvin Klein je legendarna luksuzna blagovna znamka, ki je pred kratkim praznovala pol stoletno obletnico. Ustanovljena je bila v New Yorku v času otrok cvetja in se hitro zavihtela v sam vrh svetovne visoke mode.

Za Calvin Klein kolekcije so značilne izčiščene linije, enostavni, a dovršeni kroji in dodelani detajli. Prevladujejo umirjene barve, predvsem bela, črna in vsi odtenki sive. Vse to velja tudi za Calvin Klein spodnje perilo, ki je najbolj intimen del tvoje garderobe.

Naj tvoje spodnje perilo oblikujejo vrhunski modni oblikovalci

Tvoje spodnje perilo je morda res skrito očem, a je najbližje tvoji koži, zato je toliko bolj pomembno, da se v njem res dobro počutiš. Tega se pri CK Underwear zelo dobro zavedajo, zato je perilo izdelano iz kakovostnih naravnih materialov kot je bombaž, viskoza ali saten. Pri nekaterih modelih je dodan tudi poliester ali elastan za boljšo obstojnost in prileganje.

Modeli so enostavnih, mehkih linij, skoraj v športnem stilu. Izberete lahko posamezne kose ali komplete, kjer dobite več kosov tvojega najljubšega modela spodnjih hlač ali topa. Kolekcija je oblikovana tako univerzalno, da skoraj vse kose lahko med seboj kombiniraš in vedno bo izpadlo odlično. Če želiš se posebej poudariti svoj prefinjen okus, izberi modele, ki imajo odtisnjen prepoznaven logo CK, ki sam po sebi deluje kot popoln modni detajl.

Naroči spodnje perilo Calvin Klein na Zalandu

Ne samo spodnje hlače in majice, pri Zalandu najdeš vse od nogavic, topov, majic, pa tudi spalni program in celo jutranje halje. Vsi, ki imate najraje umirjene tone in klasične kroje, boste pri Calvin Klein Underwear postavljeni pred težko izbiro, saj je ponudba res bogata. Tudi za bolj drzne so pri CK pripravili izbor modelov z bolj živahnimi vzorci in igrivimi kroji. Najbolje, da izberete vsakega po malo, da se boste zjutraj lahko vedno prilagodili trenutnemu navdihu.