Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 366

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Izpolnite svoje skrite želje s torbicami Furla

Prestižna znamka Furla je skrita želja vsake modne navdušenke, njihove torbice že desetletja postavljajo modne smernice, v zadnjem obdobju pa svoj repertoar Furla širi tudi na moške torbe, ovitke za telefone in denarnice. Na Zalandu te čaka raznovrstna ponudba v zanimivih oblikah in barvah, kar od Furle lahko vedno pričakuješ.

Zgodba prestižne italijanske znamke se je začela leta 1927 v Bologni, ko je družina Furlanetto odprla prvo prodajalno s tekstilnimi izdelki. Nato je njihova zgodba počasi rasla in se razvijala, specializirali so se za ženske modne torbice in se prebili v razred luksuznih izdelkov, na katere prisegajo tudi najbolj petični kupci.

Furla spletna trgovina dopolnjuje več kot 300 prodajaln

Torbice Furla ti ponujamo tudi na Zalandu, izbira pa je seveda zelo velika. Italijani prisegajo na butično modo, na izdelke, ki so pisani na kožo prav posebni vrsti kupcev in se poizkušajo izogibati masovni proizvodnji, imajo pa po celem svetu več kot 300 prodajaln svojih izdelkov.

Kaj te čaka v spletni trgovini? Zelo priljubljene so njihove »crossbody« torbe za čez telo, ki jih v spletni trgovini najdeš v večih različnih velikostih in barvah. Tudi klasične torbice z ročajem seveda ne manjkajo, prav tako v različnih izvedbah glede na potrebe in uporabo - če jo boš uporabljala za pot v službo ali na večerjo, ima Furla na voljo veliko manjših različic, v svoji ponudbi pa imajo tudi večje torbice za elegantno nakupovanje.

Tudi ženske in moške denarnice ter ovitki za telefon

Na Zalandu smo ti pripravili izbor ženskih denarnic Furla, od manjših elegantnih različic pa do velikih denarnic, v katere boš brez težav pospravila vse kartice, dokumente in gotovino, ki jih potrebuješ. Furla pa ni znana le po torbicah, tudi škornje in športne čevlje lahko izbereš na Zalandu, za piko na i novemu modnemu izgledu pa lahko dodaš še Furla šal.

Tudi v moškem oddelku lahko najdeš Furline izdelke, predvsem denarnice in nakupovalne torbe, pa tudi modne ovitke za pametne telefone. Prava italijanska visoka moda za vsakogar.