Ženske bluze

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 3.123

Brez ženske bluze preprosto ne gre

Iščeš bluzo zase? Potem si na pravem mestu. Na Zalandu namreč najdeš široko izbiro ženskih bluz priznanih blagovnih znamk, ki so ti na voljo v najrazličnejših modelih, barvnih odtenkih in vzorcih, čaka pa te tudi bogat nabor različnih materialov.

Bluze so eden izmed ključnih kosov, ki jih veliko žensk nosi vse leto, več dni v tednu, ne glede na temperature in letni čas. So hitra rešitev za vse, ki v jutranji naglici stojite pred omaro in iščete primeren stajling za v šolo, za na faks ali za v službo. In to ne glede na stil oblačenja.

Teh priljubljenih kosov oblačila ni nikoli preveč. Bele, črne, t. i. »statement« bluze in takšne z zanimivimi detajli so za večino pripadnic ženskega spola del obvezne garderobe, saj omogočajo vedno svež in urejen videz. Pa še namig za vse, ki se vsakodnevno soočate z vprašanjem, kaj obleči za v pisarno: sproščen črn hlačni kostim lahko ob zadostni zalogi raznovrstnih bluz nosiš vedno znova in znova.

Kateri materiali pa so tvoji najljubši?

Kako bluzo nosiš, vzdržuješ in kako se v njej počutiš, je v veliki meri odvisno od njene surovinske sestave. Svila, čipke in saten delujejo zelo prefinjeno, pa tudi občutek ob nošenju tovrstnih tkanin je dober. A takšni materiali potrebujejo malce več previdnosti pri ravnanju z njimi, zato dosledno upoštevaj navodila za vzdrževanje.

Po drugi strani so materiali, kot sta bombaž in viskoza, enostavnejši za vzdrževanje. Vendar pa je treba tudi z manj zahtevnimi materiali lepo ravnati. Če ti zmanjkuje časa za likanje, bluze operi, uporabi mehčalec in jih mokre obesi na obešalnik.

Oda beli bluzi

Bela barva oblačil simbolizira čistočo, deluje sveže in elegantno. Poleg tega gre za nevtralno barvo, ki je enostavna za kombiniranje. Zato ne čudi, da je bela bluza eden najbolj priljubljenih kosov oblačil. Paše namreč vsaki in k vsemu.

Vsaj ena kakovostna bela bluza, ki ti lepo pristoji, naj bo zato obvezen kos v tvoji garderobni omari, ne glede na tvoj stil oblačenja in starost. Še bolje pa je, da jih imaš več. Nosiš jih lahko namreč k športni in elegantni opravi, hkrati pa so hitra in varna rešitev za vse tiste dni, ko nimaš ideje, kaj bi oblekla.

Če potrebuješ belo bluzo, ki jo boš enostavno kombinirala k vsemu, izberi takšno, ki ima bele gumbe in nevpadljive detajle. Beli gumbi so neopazni, zato je kombiniranje enostavnejše kot pri belih srajcah s kontrastnimi gumbi ali okrasnimi šivi. Po drugi strani pa zanimivi detajli poudarijo unikatnost tega priljubljenega kosa oblačila. Ovratnik, ki ga zavežemo v pentljo, zagotovo sodi mednje.