Ženski copati

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 362

Z ženskimi copati boš nemoteno uživala v udobju doma

Vsak dan ti ponuja nove izzive, nove preizkušnje in tudi nove priložnosti, zato moraš biti vedno, ko se odpraviš od doma, na preži za njimi. Zato je še toliko bolj pomembno, da se v zavetju svojega stanovanja ali hiše lahko povsem sprostiš in zdrsneš v udobna oblačila, ki ti dajejo varen in udoben občutek za tistih nekaj dragocenih uric sprostitve, ki si jo tako želiš. Pri tem pa ne smeš pozabiti niti na obutev, zato smo ti na Zalandu pripravili odlično kolekcijo različnih ženskih copat, ki bodo ta občutek pričarali še tvojim stopalom.

Za vsak letni čas svoji copati ali univerzalni za vse?

Tako kot pri preostali obutvi je tudi na področju ženskih copat in natikačev ogromno različne izbire, ki ti bo pomagala, da najdeš pravi kos zase in svoje želje. Ali pa pravih nekaj kosov, tvoje potrebe se iz meseca v mesec lahko spreminjajo, zakaj bi se torej omejevala le na ene copate?

Za zimske mesece so odlična izbira copati, ki so v notranjosti podloženi z debelo umetno volno ali drugim izolativnim materialom, ki preprečuje, da bi te mrzel zrak motil. Lahko jih nosiš brez nogavic, kar je pri copatih pomembno, pa te v njih ne bo zeblo. Na Zalandu lahko najdeš tudi bolj zabavne copate, recimo takšne v obliki zajčka, v katere skriješ celo stopalo in se v mislih vrneš v mladost, si v sproščene urice vneseš še nekaj dodatnega veselja in se preprosto zabavaš.

Ženski copati iz blaga so enostavni za pranje

Za toplejši del leta so bolj primerni tanjši copati, lahko izbereš takšne iz hladnega usnja, umetnega ali pravega, v katerem se tvoja noga ne bo potila, tudi ko na koledarju na vrsto pridejo najtoplejši meseci v letu. Lahko pa posežeš po ženskih copatih iz blaga, ki jih z lahkoto opereš v pralnem stroju in si vedno prepričana, da bodo čisti in lepo dišeči. Copati iz blaga so ravno zaradi tega dobra izbira tudi, ko dobiš obiske, saj jih kasneje brez težav opereš in že so pripravljeni na nova druženja.

Copati z ergonomskim podplatom ti nudijo oporo, ko jo potrebuješ

Marsikatera ženska pa tudi doma prisega na natikače. Večina ima podplate narejene iz plute, ki je poleti ravno tako hladna in se noga v njej dobro počuti, ali pa iz kakšne umetne mase. Tovrstni natikači niso uporabni le v zavetju doma, brez težav greš z njimi na sprehod, v trgovino ali v mesto, odlično se prilegajo h kavbojkam in so skratka fantastična izbira za vse vrste sproščenih dejavnosti.

Na Zalandu te čaka tudi nekaj modelov ženskih copat in natikačev, ki imajo ergonomsko oblikovan podplat - če boš doma cel dan stala na nogah, ti bodo tako stopala kot hrbtenica hvaležni. Zato ni razloga, da ne bi že danes izbrala svojih copatov, ki te bodo razveselili vsakič, ko se vrneš domov.