Ženski copati

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 543
aldente_
aldente_
aldente_·

Ženske copate, v katerih se bodo tvoje noge počutile odlično

Ko po dolgem dnevu, polnem opravkov, prideš domov, je najboljše prav to, da se lahko preobuješ v najljubše copate, v katerih se tvoje noge v hipu odpočijejo. Popolne hišne copate so mehke, udobne in prijetne za hojo. Predvsem v hladnejših dneh je priporočljivo, da nas tudi grejejo. Če nas zebe v noge, smo namreč kmalu popolnoma premraženi.

V spletni trgovini Zalando boš v široki ponudbi ženskih hišnih copat našla svoje popolne. Izbiraš lahko med takimi z odprtim, okroglim ali kvadratnim prstnim delom, takimi v obliki natikačev in mokasinov, klasičnimi ženskimi copatami, toplo podloženimi copatami ter še in še.

Podložene copate, v katerih ti bo vedno toplo

Da bodo tvoje noge ostale na toplem, tudi ko se bo temperatura spustila pod ničlo, bodo poskrbele toplo podložene copate. Izbiraš lahko med podlogami iz flisa, ovčje kože, volne in drugih materialov, ki bodo greli tvoja stopala vso jesen in zimo.

Copate s trdim podplatom – za notranje ali zunanje prostore

Copate v obliki natikačev, ki imajo trši podplat, so zelo praktične, saj jih lahko poleg notranjih površin uporabljaš tudi za zunanje, kot je dvorišče. Prav ti bodo prišle, ko se boš odpravila k sosedi na kavo, nosiš pa jih lahko tudi na delovnem mestu, če ti to dopušča. Tvoje noge ti bodo hvaležne, še posebej če opravljaš poklic, pri katerem večino časa hodiš oziroma stojiš.

Kolikor okusov, toliko modelov

Poleg copat nevtralnih barv, kot so bela, črna, bež in siva, te v spletni trgovini Zalando čakajo tudi take v živahnih odtenkih, ki ti bodo polepšale jutra. Ob enobarvnih najdeš tudi večbarvne, če pa si ljubiteljica kovinskih barv, boš navdušena nad ženskimi copatami v srebrnih ali zlatih odtenkih.

Če prisegaš na platforme in pete, so ti v naši spletni trgovini poleg ženskih copat brez pete na voljo tudi take s platformo, s polno ali debelo peto in druge.

Razišči bogato izbiro različnih modelov copat in izberi take, v katerih se bodo tvoje noge kar najbolje počutile.