Ženske balerinke

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 730
polasobun
polasobun
polasobun·

Balerinke – brezčasna ženska obutev

Iščeš čevlje, ki bi poosebljali sproščeno eleganco, vendar si želiš nositi nekaj udobnejšega od visokih pet?

Z brezčasnimi balerinkami ne moreš zgrešiti. Z njimi boš vedno videti urejeno in trendovsko, hkrati pa se boš v njih lahko sprehajala ure in ure, ne da bi te bolele noge. Ta priljubljena ženska obutev je na voljo v različnih slogih za vsak okus, obuješ pa jih lahko za številne priložnosti, kot je odhod v pisarno, sprehod z najboljšo prijateljico, sobotna kava v mestu, sestrina poroka ali obisk gledališča.

Za prehodno vreme obuj balerinke

Balerinke so zračni čevlji, zanje pa je značilna udobnost. Primerne so za toplejše letne čase, še posebej pa za prehodno vreme – za spomladanske mesece, ko škornje že pospravimo v omaro, vendar pa še ni dovolj toplo za odprte sandale, ali za zgodnje jesenske dni, ko se še nočemo posloviti od poletja in so jutra že prehladna za poletno obutev.

Kako jih nositi?

Balerinke so izjemno vsestranske. Nosiš jih lahko s kavbojkami boyfriend fit, kratkimi hlačami, krajšimi krili in oblekami ter prav tako z elegantnimi 7/8-hlačami, tudi takimi s širšimi hlačnicami, ki bodo lepo poudarile tvoje gležnje.

Če želiš optično podaljšati svoje noge, izberi balerinke v »nude« odtenkih oziroma svetlejših. Če nosiš oblačila nevpadljivih barv, se bodo s celotnim outfitom lepo ujele balerinke v izstopajočih, živih barvah.

Ženske balerinke – izberi svoj najljubši par

Ženske balerinke, ki jih nosimo danes, so navdihnili plesni čevlji, ki jih baletke uporabljajo med plesom. Danes poznamo številne različice balerink, med katerimi lahko vsaka modna navdušenka najde pravi par zase.

V spletni trgovini Zalando lahko izbiraš med takimi, ki so popolnoma ravne, lahko pa si omisliš tudi take z elegantno nizko peto. Si ljubiteljica ženskih balerink z okroglim prstnim delom? So ti bolj všeč kvadratne ali koničaste? Ali pa morda prisegaš na take z odprtim prstnim delom? V spletni trgovini Zalando poišči prav take, ki se najbolje podajo k tvojemu slogu.

Balerinke so na voljo v različnih materialih. Izbiraš lahko med usnjenimi in takimi iz imitacije usnja, se razvajaš s takimi iz satena ali bombaža, si omisliš pletene ali izbereš take, ki jih krasijo čipke. Na voljo so ti v najrazličnejših barvah, od enobarvnih do večbarvnih, od minimalističnih barv, ki se bodo podale k različnim oblačilom, do živahnih odtenkov, ki bodo poskrbeli za opaznost. Če želiš vključiti pridih vintage sloga, poišči take s pentljico, na voljo pa so tudi take z okrasnimi zaponkami, trakovi in drugimi dodatki.

Naj bo tvoj korak lahek in udoben. Tvoje nove najljubše balerinke te že čakajo v spletni trgovini Zalando.